Bagaimanakah Jackie Walorski meninggal dunia? Kemalangan jalan raya & Punca kematian Penjelasan

Bagaimanakah Jackie Walorski meninggal dunia?  Kemalangan jalan raya & Punca kematian Penjelasan

Bagaimanakah Jackie Walorski meninggal dunia?  Kemalangan jalan raya & Punca kematian Penjelasan

Wakil AS Jackie Walorski maut dalam kemalangan kereta. Mari lihat bagaimana Jackie Walorski meninggal dunia dalam kemalangan kereta dan Jackie Walorski Punca kematian secara terperinci

Bagaimanakah Jackie Walorski meninggal dunia?

Jackie Walorski, Wakil Republikan A.S. dari Indiana Utara, meninggal dunia dalam kemalangan kereta pada hari Rabu, kata pejabatnya.

“Pejabat Syerif Daerah Elkhart baru sahaja memberitahu suami Jackie bahawa dia meninggal dunia dalam kemalangan kereta tengah hari tadi. Untuk bersama Tuhan dan Penyelamatnya, Yesus Kristus, dia telah pulang.

Dalam doa dan fikiran anda, ingatlah keluarganya. Pada masa ini, kami tidak mempunyai apa-apa lagi untuk dikatakan” Dalam satu kenyataan, pejabatnya berkata.

Sejurus selepas tengah hari, menurut Pejabat Syerif Daerah Elkhart, dua kenderaan bertembung.

Polis berkata, Walorski, 58, dan dua orang lagi dalam SUV yang dinaikinya maut apabila sebuah kereta meninggalkan lorong tengah dan melanggarnya secara langsung.

Menurut polis, pemandu kereta lain yang berusia 55 tahun itu turut terbunuh dalam kemalangan itu.

Siapa yang menyampaikan berita kematian Jackie Walorski?

Ketua Minoriti Dewan Kevin McCarthy pertama kali mendedahkan kematian Walorski dalam a tweet awal hari Rabu.

Suami Walorski, Dean Swihart, telah dimaklumkan tentang kematiannya petang Rabu oleh Pejabat Syerif Daerah Elkhart, menurut McCarthy.

Berita itu, menurut McCarthy, “sangat mengecewakan”.
“Jackie adalah seorang kawan yang dikasihi, seorang penasihat yang berharga dan lambang integriti. Dia mendapat penghormatan dan kasih sayang semua rakan sekerjanya di Dewan.”

Jackie Walorski punca kematian

Cik Walorski dalam perjalanan dengan dua pembantu yang turut terbunuh dalam nahas itu.

Read More :   Kunci Jawapan Brain Out Tahap 11

Laporan rasmi menyatakan bahawa Kemalangan Kereta adalah punca kematian Jackie Walorski

Apabila sebuah kereta penumpang dan sebuah kereta sukan terbabas secara langsung: Zachery Potts, 27, pengurus wilayahnya, dan Emma Thomson, 28, pengarah komunikasinya, juga meninggal dunia. Menurut Syerif Daerah Elkhart: Pemandu kereta yang datang turut terbunuh.

Tim Cummings, ketua kakitangan Cik Walorski, menyifatkan pembantu sebagai “lambang penjawat awam yang benar-benar mengambil berat tentang kerja yang mereka lakukan bagi pihak warga Daerah Kongres Kedua Indiana.”

Semasa rehat musim panas Dewan, wakil sering melawat daerah asal mereka untuk bercakap dengan konstituen.

Wakil Steve Scalise, seorang Republikan dari Louisiana, berkata, “Jackie telah menjadi ahli utama konvensyen kami, berkhidmat sebagai ahli pasukan cambuk ganti saya selama beberapa tahun.”

“Jackie dan pekerjanya mati kerana melindungi konstituennya. Kedua-dua mereka dan negara kita akan merindui jasa mereka.

Siapa Jackie Walorski?

Jacqueline R. Walorski, ahli politik Amerika yang berkhidmat sebagai wakil daerah kongres ke-2 dari Indiana dari 2013 hingga kematiannya pada 2022, dilahirkan pada 17 Ogos 1963 dan meninggal dunia pada 3 Ogos 2022.

Dari 2005 hingga 2010, beliau berkhidmat sebagai wakil Republikan untuk daerah ke-21 Indiana di Dewan Perwakilan Indiana.

Untuk daerah kongres ke-2 Indiana pada tahun 2010, Walorski memenangi pencalonan Republikan. Bagaimanapun, dia kalah jauh daripada Joe Donnelly, penyandang Demokrat.

Selepas Donnelly meninggalkan kerusi itu untuk bertanding bagi Senat A.S. pada 2012, Walorski telah dipilih untuk mengisi kekosongan itu.

Read More :   Seberapa kayakah pelakon dan bekas model itu? » news.kzbnews

Pada 3 Ogos 2022, Walorski terbunuh dalam kemalangan kereta di Indiana.

Walorski Kehidupan awal dan keluarga

Walorski dilahirkan di South Bend, Indiana pada 17 Ogos 1963 dan dibesarkan di kawasan Taman Gilmer di bandar itu bersama dua abangnya.

Bapanya, Raymond B. Walorski, adalah seorang anggota bomba yang juga memiliki sebuah kedai perkakas, dan ibunya, Martha C. (née Martin), bekerja sebagai pemotong daging di pasar raya berdekatan.

Dia berketurunan Jerman dan Poland. Dia juga menghadiri Sekolah Rendah Hay ketika dia masih muda dan lulus dari Riley High School pada tahun 1981.

Beliau kemudiannya menghadiri Kolej Liberty Baptist dari 1981 hingga 1983 sebelum memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam komunikasi dan pentadbiran awam dari Universiti Taylor pada tahun 1985.

Dari 1985 hingga 1989, Walorski bekerja sebagai wartawan televisyen untuk WSBT-TV, stesen CBS South Bend. Dari 1989 hingga 1991, beliau berkhidmat sebagai pengarah eksekutif Persatuan Kemanusiaan St. Daerah Joseph.

Beliau telah diupah sebagai pengarah pembangunan institusi untuk Kolej Ancilla pada tahun 1991, jawatan yang dipegangnya sehingga 1996 apabila beliau diambil sebagai pengarah keahlian untuk Dewan Perniagaan St. Louis County. Yusuf.

Dari 1997 hingga 1999, beliau bekerja di South Bend University di Indiana sebagai pengarah tahunan. Untuk membantu kanak-kanak miskin, Walorski berhijrah ke Romania pada tahun 2000 dan mengasaskan Impact International, sebuah yayasan.

Dia berkhidmat sebagai mubaligh Kristian di Romania sebelum kembali ke Amerika Syarikat pada 2004.

Read More :   Kemas kini Reddit Primark Battle - Otomotif.UsedCarsReviewss.com

Penghormatan kepada kematian Jackie Walorski

Penceramah Nancy Pelosi mengeluarkan kenyataan ini mengenai kematian Rep. Indiana Jackie Walorski dalam kemalangan kereta yang tragis:

“Hari ini, Dewan Perwakilan Amerika Syarikat meratapi kematian mengejut dan tragis Ahli Kongres Jackie Walorski.

CNN tweet,

Wakil GOP Indiana Jackie Walorski telah meninggal dunia dalam kemalangan kereta yang turut mengorbankan dua kakitangan Walorski, umum pemimpin Dewan Republik.

Sebagai seseorang yang sebahagian besarnya bukan ahli gop dalam apa cara sekalipun, mereka yang berkata “baik” atau “tiada simpati daripada saya” perlu berhenti. dia adalah seorang keluarga dan orang tersayang tanpa mengira sama ada anda tidak bersetuju dengan politiknya dan ucapan takziah saya tujukan kepada mereka yang rapat dengannya.

Geraldine Conrad tweeted,

Saya mendengar di radio Chicago bahawa mereka dibunuh oleh pemandu yang salah. Ia berlaku lebih kerap, kerana semua perkara buruk kelihatan, pada zaman COVID. Dia terdengar seperti lelaki yang baik, jadi tolong, rakan-rakan Dems, biarkan sahaja. Saya tidak perlu mengulas mengenai rekod pemilihannya.

Walorski menyertai kes di hadapan Mahkamah Agung meminta semua undi untuk presiden di Georgia, Michigan, Pennsylvania dan Wisconsin – negeri yang dimenangi tipis oleh Demokrat – dibuang. Kacau dia.

TERUSKAN MEMBACA,

Bagaimanakah Jack Deloplaine mati? Pittsburgh Steelers Punca Kematian

Siapa Michael L. Ramos? Bagaimanakah dia meneruskan dengan Eddie McClurg? Dijelaskan

Ikuti kami Twitter untuk menerima pemberitahuan segera tentang berita terkini.

Share