Bagaimanakah Jack Deloplaine mati? Pittsburgh Steelers Punca Kematian

Bagaimanakah Jack Deloplaine mati?  Pittsburgh Steelers Punca Kematian

Bagaimanakah Jack Deloplaine mati?  Bekas Pittsburgh Steelers Punca Kematian

Bekas Pittsburgh Steelers berlari ke belakang dan pemenang Super Bowl dua kali Jack “Hydropplane” Deloplaine telah meninggal dunia. Dia berumur 68 tahun. Mari kita lihat apa yang berlaku, bagaimana Jack Deloplaine meninggal dunia dan punca kematiannya.

Bagaimanakah Jack Deloplaine mati?

Pejabat alumni Steelers mengesahkan kematian Deloplaine kepada Berita Tindakan Pittsburgh 4 pada hari Rabu.

Jack “Hydropplane” Deloplaine, bekas Pittsburgh Steelers berlari balik dan graduan Universiti Salem, meninggal dunia pada hari Rabu pada usia 68 tahun, lapor 12 News.

Walau bagaimanapun, tiada maklumat tentang bagaimana dan di mana Jack Deloplaine meninggal dunia, sebaik sahaja maklumat yang mencukupi, kami akan mengemas kini halaman ini.

Jack Deloplaine Punca kematian

Pengarah olahraga Salem Alexander Joseph mengeluarkan kenyataan berkata, “Kami sedih dengan berita itu dan mengucapkan takziah kepada keluarga dan rakan-rakannya.

Tiada maklumat mengenai urusan pengebumian telah dikeluarkan buat masa ini.

Read More :   Tonton video viral taliyaandgustavo di twitter dan youtube!!

Tiada pengesahan segera mengenai punca kematian. Kami cuba menghubungi ahli keluarga dan saudara mara untuk mendapatkan komen. Kami akan mengemas kini halaman sebaik sahaja maklumat yang mencukupi tersedia.

Kehidupan Jacques Delaplaine

Jack Deloplaine, lahir 21 April 1954, cemerlang sebagai atlet pelajar semasa mewakili universiti.

Beliau memenangi beberapa anugerah semasa menghadiri Universiti Salem, termasuk Atlet Amatur Terbaik Virginia Barat 1975, NAIA All-American dan MVP ofensif Tigers. Deloplaine ialah ahli pasukan All-WVIAC empat kali dan juga dipilih sebagai AP College Division All-American.

Deloplaine menerima diplomanya pada tahun 1976, telah dipilih oleh Pittsburgh Steelers dalam pusingan keenam Draf Liga Bola Sepak Kebangsaan dan merupakan ahli pasukan pemenang Super Bowl XIII. Dia bermain sebentar untuk Toronto Argonauts dari Canadian Football League, Chicago Bears dan Washington Redskins.

Dia mengambil bahagian dalam kejohanan bola keranjang amal Steelers dan membuat cameo di TV “America” ​​dan Sukan Olimpik Khas Kenny Rogers.

Read More :   Pemburuan pembunuh bersiri

Anugerah Kepimpinan Jack Deloplaine, yang disampaikan setiap tahun kepada seorang atlet yang menunjukkan semangat kesukanan, pencapaian dan kepimpinan, dinamakan sempena Deloplaine. Beliau juga merupakan ahli Dewan Kemasyhuran Sukan Pottstown, Pennsylvania. Sebagai penghormatan kepada pencapaian Jack Deloplaine, jabatan olahraga juga mengadakan Lawatan Golf tahunan Jack Deloplaine setiap musim panas.

Kerjaya Jack Delolaine

Jack Deloplaine, yang berasal dari Pottstown, Pennsylvania, menghadiri Kolej Salem, yang kini menjadi Universiti Salem, di Harrison County, Virginia Barat. Di sana, pada musim 1976, dia mengetuai NAIA dalam menjaringkan gol dengan 22 touchdown. Dia adalah pemain pertama yang keluar dari Kolej Salem yang dirangka ke dalam NFL apabila Steelers memilihnya dalam pusingan keenam Draf NFL 1976.

Semasa pramusim 1976, Deloplaine mendapat jolokan “Hydropplane” kerana keupayaannya mengendalikan bola sepak ketika hujan.

Read More :   Ghost Rider Didedahkan dalam Video She-Hulk: Attorney at Law Terkini?

Jack Deloplaine menghabiskan seluruh kerjayanya selama empat tahun dengan Steelers, mencipta rekod tergesa-gesa rookie dan memenangi cincin Super Bowl pada tahun 1980.

Dia juga bermain untuk Chicago Bears dan Washington Redskins. Deloplaine mempunyai 37 hantaran sejauh 165 ela dan dua markah untuk menamatkan kerjayanya.

Penghormatan kepada Jack Deloplaine

Joe Myers tweet,

#RIP bekas Steelers RB Jack Deloplaine, yang meninggal dunia pada hari Isnin. Itu dia pembahagian Cincin Super Bowl bersama anak saya @J_Myers304 dan rakan @GinoAquilino di Wheeling Bluesfest beberapa tahun lalu. Jack adalah lelaki yang hebat – terlalu muda untuk kalah.

TERUSKAN MEMBACA,

Siapa Michael L. Ramos? Bagaimanakah dia meneruskan dengan Eddie McClurg? Diterangkan

Bagaimanakah Andrejs Rubins mati? punca kematian Dijelaskan

Ikuti kami Twitter untuk menerima pemberitahuan segera tentang berita terkini.

Share