Bagaimana untuk menyambung Wi-Fi tanpa kata laluan 2021

Bagaimana untuk menyambung Wi-Fi tanpa kata laluan 2021

Bagaimana untuk menyambung Wi-Fi tanpa kata laluan 2021

Rakan-rakan, pada satu ketika dalam hidup anda, anda mesti mempunyai Wi-Fi, terutamanya apabila anda tidak mempunyai internet, anda mengambil rakan dan sokongan, menggunakan Wi-Finya dan menikmati Internet juga. Walau bagaimanapun, jika di kawasan kejiranan anda terdapat internet, iaitu Wi-Fi, kemudian anda ingin menyambungkannya, tetapi ia meminta anda kod yang anda tidak tahu, kemudian anda tidak menyambungkannya. Jika anda tidak mahu meminta kata laluan Wi-Fi, anda akan dapat menyambung tanpa kata laluan Wi-Fi. Anda akan dapat menyambung ke Wi-Fi. Jika anda tinggal di bandar dan tidak ada sepuluh hingga lima belas Wi-Fi pada satu-satu masa, maka anda mahu orang ramai boleh menggunakan mana-mana kata laluan Wi-Fi dan menggunakannya tanpa kebenaran orang itu. Jika boleh, sila baca keseluruhan artikel ini.

Read More :   Siapa Lisa Hirata Anderson? Adakah dia bercerai dengan ahli politik Amerika Hirata Anderson?

Beberapa faedah menyambung ke Wi-Fi tanpa kata laluan

Jika anda menyambung ke Wi-Fi tanpa kata laluan, anda akan menjimatkan wang, menggunakan pakej yang anda pasang dan membelanjakan wang, tetapi jika anda menggunakan siap sedia Wi-Fi orang lain, anda tidak mengetahuinya, dan anda menjimatkan wang

Jika anda pergi ke tempat yang kelajuan internet tidak datang langsung, maka anda sangat bimbang tentang kelajuan internet, kemudian anda boleh menggunakan Wi-Fi seseorang menggunakan aplikasi ini.

Jika anda pergi ke tempat yang anda tidak dapat mencari kedai di mana anda boleh memuatkan dan membungkusnya dengan mudah, anda masih boleh menggunakan epal.

Bagaimana untuk menyambungkan Wi-Fi tanpa kata laluan

Banyak kali anda mungkin pernah mendengar bahawa terdapat aplikasi di media sosial yang melaluinya anda boleh mendapatkan internet percuma. Terdapat apl yang membolehkan anda menggunakan Wi-Fi seseorang, tetapi saya tidak betul untuk memberitahu anda. Dalam artikel hari ini saya akan menerangkan bagaimana anda boleh menggunakan kata laluan Wi-Fi seseorang tanpa kata laluan.

Read More :   Bagaimana untuk mendapatkan wang dengan cepat

Apakah ciri-ciri aplikasi ini?

  1. Anda boleh menggunakan Wi-Fi pengguna tanpa kata laluan
  2. Jika anda mempunyai sambungan Wi-Fi dengan telefon bimbit anda dan ingin tahu maka anda boleh meminta Wi-Fi yang sama yang telah kami sambungkan dengan telefon bimbit saya.

Sangat mudah untuk melakukan kata laluan tanpa Wi-Fi. Muat turun sahaja untuk kegunaan anda sendiri. Anda akan menemuinya di penghujung artikel ini untuk memuat turun aplikasi ini. Anda mesti memuat turun aplikasi ini. Aplikasi ini juga sangat mudah digunakan selepas memuat turun. Untuk menggunakannya anda perlu membukanya. Selepas membukanya, anda hanya perlu membenarkannya. Anda hanya perlu menggunakannya.

Jika rakan anda mengambil telefon bimbit daripada anda dan menyambungkan Wi-Finya tetapi tidak memberitahu anda apa kata laluan itu, anda boleh mengetahui melalui aplikasi ini kata laluan yang pernah dia berikan kepada telefon bimbit kami. Saya telah memasukkan kata laluan dan anda boleh mengetahui melalui aplikasi ini.

Read More :   Rupert Murdoch bertindak balas apabila diserang hendap dengan surat cerai oleh pembantu rumah Jerry Hall

Bagaimana untuk memuat turun aplikasi?

Nah, terdapat banyak cara untuk memuat turun aplikasi ini, tetapi cara paling mudah saya akan memberitahu anda apa yang perlu dilakukan mengenainya ialah artikel yang anda baca. Butang muat turun akan muncul sebaik sahaja anda mengklik padanya. Semasa anda memuat turunnya, ia lebih mudah digunakan. Hanya benarkan pekerjaan anda. Selepas itu, anda akan dapat menggunakan Wi-Fi itu untuk merakam secara bersendirian di udara. Anda perlu meletakkan nama anda dan kemudian anda akan menjadi.

Share