Bagaimana untuk meningkatkan tahap dengan pantas dalam Xenoblade Chronicles 3

Bagaimana untuk meningkatkan tahap dengan pantas dalam Xenoblade Chronicles 3

Dengan plot yang penuh semangat, dramatik dan watak yang comel, Xenoblade Chronicles 3 sudah pasti salah satu tajuk terbaik yang ditawarkan oleh Nintendo Switch. Berikut ialah beberapa petua penting untuk meningkatkan tahap dengan lebih pantas.

JRPG klasik, Xenoblade Chronicles menawarkan sistem penerokaan dan pertempuran yang seimbang. Pemain boleh naik tahap dengan menjalankan pelbagai misi dan menghadapi musuh tertentu yang akan menjadikan watak anda lebih kuat. Mana-mana pemain biasa akan naik tahap dengan mengambil pelbagai misi sampingan dan utama, tetapi untuk maju melebihi itu, pemain perlu melabur lebih banyak masa dan membuat kesilapan.

Sama seperti JRPG lain yang telah dicuba dan diuji, Xenoblade Chronicles 3 memberi ganjaran kepada mereka yang sanggup menyahut cabaran, tiga cara utama anda boleh meningkatkan tahap dengan lebih pantas dalam Xenoblade Chronicles 3

Read More :   Kisah Inspirasi Achinta Sheuli, Pemenang Emas Angkat Berat CWG 2022

  • Mengalahkan musuh
  • Terokai peta
  • Menyelesaikan misi

Seperti kebanyakan permainan genre ini, menghadapi musuh ialah cara paling asas untuk mendapatkan EXP dalam Xenoblade Chronicles 3. Berhati-hati dengan perusuh elit pada peta yang ditandakan dengan simbol biru di atas parasnya. Mereka sangat mencabar tetapi menawarkan lebih banyak mata pengalaman, kalahkan mereka untuk meningkatkan tahap anda. Di samping itu, pemain juga boleh menghadapi raksasa unik yang boleh memberikan parti itu perjuangan yang sukar tetapi juga memberikan jumlah Mata Pengalaman yang lumayan. Hanya pergi ke dunia, lihat kumpulan musuh dan letup jalan anda melalui mereka. Untuk pertempuran ladang yang berkesan, pastikan anda meletakkan diri anda berhampiran tempat rehat di kawasan yang lebih tinggi sedikit daripada tahap semasa anda.

Read More :   Novel Dekri Mans Bab 1014

=””>

Terokai yang Tidak Diketahui. Permainan ini memberi ganjaran kepada pemain dengan EXP bonus sebagai insentif untuk pemain meneroka mercu tanda baharu, peta dipenuhi dengan banyak kawasan untuk diterokai yang juga boleh digunakan sebagai Tempat rehat jadi pastikan anda melakukannya untuk mata pengalaman yang mudah. Di samping itu, ciri permainan barang koleksi yang menawarkan beberapa TAMAT TEMPOH apabila ditemui, tetapi ditambah dengan cepat.

Ambil sekumpulan misi yang merupakan cara yang paling boleh dipercayai dan secara perbandingan lebih selamat untuk memperoleh EXP dalam permainan, manakala beberapa pencarian lebih sukar untuk diselesaikan, yang lain boleh diselesaikan dalam masa yang singkat, sambil menawarkan jumlah EXP yang mencukupi.

Read More :   Billionaire Menjadi Pengantin Lelaki Yang Ditinggalkan Bab 530 – Novel Firan

Pemain boleh memanfaatkan ciri permainan yang termasuk batu nisan besar yang diletakkan pada raksasa yang dikalahkan yang pemain boleh berinteraksi dengannya untuk melawan raksasa itu semula, yang membolehkan pemain mengumpul hadiah yang sama berulang kali dan meningkatkan tahap.

xbladec3 dimampatkan

Ini mengenai cara untuk meningkatkan tahap dengan lebih pantas dalam Xenoblades Chronicles 3. Untuk panduan dan petua yang meluas, pastikan anda menyemak artikel berkaitan lain yang disenaraikan di bawah.

=””>

Share