Bagaimana untuk mendapatkan Pek Griffin dalam Acara Free Fire Spin Ogos 2020

Bagaimana untuk mendapatkan Pek Griffin dalam Acara Free Fire Spin Ogos 2020

Bagaimana untuk mendapatkan Griffin Pack dalam Acara Free Fire Spin – Garena kini sedang mengadakan acara yang ditunggu-tunggu oleh mangsa yang terselamat. Istimewanya acara ini adalah ia bertepatan dengan ulang tahun ke-3 Garena Free Fire dan juga ulang tahun ke-75 Republik Indonesia. Sudah tentu, ini sangat istimewa untuk kita semua.

Pada ulang tahun ke-3, Garena melancarkan acara putaran api percuma di mana hadiah utamanya ialah Griffin Bundle. Untuk event itu sendiri, mulai hari ini 14 hingga 20 Ogos 2020. Bukan sahaja Griffin Bundle ya kawan-kawan, malah ada hadiah menarik lain yang anda boleh dapat seperti peti pet, loot box senjata, Emotes dan lain-lain hadiah menarik.

Jadi, bagi anda yang belum mempunyai Griffin Bundle, inilah masanya untuk menyertai acara tersebut. Mana tahu anda mungkin bertuah, walaupun gagal mendapatkannya, masih ada hadiah menarik lain untuk dimenangi dalam acara ini.

Read More :   Ingat Annamaria Laino dan Antonio Martello? Dari bodoh di pulau godaan kepada kegembiraan besar: apa yang berlaku kepada mereka

Cara Menikki Event Spin Free Fire Griffin Bundle

Untuk dapat menerima hadiah utama Griffin Bundle dalam acara putaran ini, sudah tentu anda perlu mendaftar dahulu, dan untuk menyertai acara tersebut, anda boleh mengikuti kaedah di bawah:

  1. Mula-mula, pergi ke halaman acara pakej grffin dengan mengklik pada menu Peristiwa.
  2. Kemudian pilih menu Berita kemudian klik berkas griffin.
  3. Untuk memasuki halaman acara utama pek griffin, klik melawat.

Syarat acara

Sebelum beralih kepada cara mendapatkan Griffin Bundle, anda mesti terlebih dahulu mengetahui prasyarat untuk acara ini. Syaratnya adalah seperti berikut:

  1. Acara bermula dari 14 hingga 20 Ogos 2020 jam 23:59.
  2. Putar menggunakan berlian: 1x putaran 20 berlian, 5x putaran 80 berlian.
  3. Hadiah daripada putaran akan disimpan sementara di dalam beg galas dan untuk hadiah utama, kupon boleh dimasukkan terus.
  4. Di kawasan penyimpanan hadiah, iaitu dalam beg galas anda, anda boleh memilih hadiah yang anda mahu dimasukkan ke dalam perbendaharaan permainan.
  5. Anda boleh menukar 3 hadiah yang anda tidak suka untuk 1x putaran percuma.
  6. Hadiah utama Pek Griffin boleh ditukar dengan 5 token.
  7. Hadiah yang dituntut akan pergi ke Bilik Kebal/Koleksi/Muat.
Read More :   Dead By Daylight mengembangkan Resident Evil Crossover dengan penjahat ikonik

Bagaimana untuk mendapatkan Griffin Bundle Free Fire

Selepas mengetahui syarat-syarat acara putaran di sini, kita sudah boleh melihat bagaimana untuk mendapatkan hadiah utama Griffin Bundle. Memang di sini kita mesti berkorban dulu kawan, iaitu menggunakan berlian untuk dapat berputar, dan berlian yang diperlukan untuk berputar, kawan saya dapat melihat ini dalam ketentuan di atas.

Jadi, sebelum anda boleh mendapatkan Griffin Bundle, anda perlu berputar untuk mendapat 5 token yang kemudiannya boleh ditukar dengan hadiah Griffin Bundle. Untuk berkesan, anda boleh segera berputar 5 kali menggunakan 80 berlian. Manakala jika satu persatu anda perlu menggunakan 20 diamond untuk setiap putaran.

Putar sehingga anda mendapat hadiah token, kumpulkan untuk mendapatkan 5 token. Jadi kawan saya boleh tukarkan dengan hadiah utama iaitu Griffin Bundle. Jika anda melakukan 3 putaran tetapi mendapat hadiah yang tidak diingini, maka anda boleh menukar 3 hadiah tersebut untuk 1x putaran percuma.

Read More :   Harga mata wang kripto Ethereum hari ini 2022

Cara klik BACKPACK dan pilih 3 hadiah yang anda mahu tukar dengan 1x putaran percuma. Dengan cara ini anda boleh kembali untuk mencuba mendapatkan hadiah token.

Perkataan terakhir

Ok guys, ini review tentang cara mendapatkan Griffin Bundle dalam acara fire free spin. Semoga berjaya dan selamat maju jaya.

Share