Bagaimana untuk menambah muzik Spotify sebagai nada dering penggera

Bagaimana untuk menambah muzik Spotify sebagai nada dering penggera

Spotify ialah salah satu aplikasi penstriman muzik terbesar di negara ini. Pengguna boleh meneroka genre yang berbeza dan meneroka pelbagai artis dan mencari muzik baharu. Setiap pengguna mempunyai set lagu berbeza yang ditambahkan pada senarai main untuk mendengar lagu pada bila-bila masa sepanjang hari.

Nah, bagaimana jika anda mengetahui bahawa anda boleh menetapkan salah satu lagu kegemaran anda sebagai lagu anda sendiri menakutkan bunyi untuk membangunkan lagu pilihan anda dan bukannya lagu lalai pada telefon mudah alih anda. Bagaimana untuk melakukannya, anda bertanya? Proses untuk melakukan ini agak mudah. Ikuti panduan ini dan anda akan dalam perjalanan untuk menetapkan lagu kegemaran anda sebagai nada dering penggera anda.

Read More :   Apple memperkenalkan video 'Jump to iPhone' baharu untuk pengguna Android

Bagaimana untuk Tetapkan Lagu Spotify sebagai Nada Dering Penggera?

spotify sebagai jam penggera

Untuk menyambungkan Spotify kepada anda jam loceng pada telefon bimbit anda, anda perlu menandakan beberapa pusat pemeriksaan daripada senarai. Pertama, anda mesti mempunyai Apl Spotify pada peranti anda untuk berbuat demikian. Kedua, anda perlu memuat turunnya Jam Google pada telefon anda. Kedua-dua apl ini percuma untuk dimuat turun dan anda boleh memasangnya daripadanya Gedung Google Play. Sebaik sahaja anda mendayakan apl ini pada telefon anda, ikuti langkah mudah yang diberikan di bawah dan anda boleh menambah muzik Spotify sebagai nada dering penggera anda.

  • Buka Jam Google pada telefon anda
  • Klik pada dibulatkan + ikon berhampiran bahagian bawah skrin
  • Tambah milik anda menakutkan masa dan butiran lain dalam apl
  • Kemudian ketik pada Nada dering penggera pilihan pada skrin
  • pilih Spotify
  • Pilih lagu daripada perpustakaan muzik
  • Akhirnya, siri lagu ini sebagai nada dering penggera
Read More :   Muat turun Karyakarsa Mod Apk 2022 Premium Unlock Percuma!

Jadi anda boleh menambah lagu kegemaran anda daripada Spotify sebagai nada dering penggera. Cubalah dan bangun dengan segar. Kami harap artikel ini berguna untuk anda. Semasa anda berada di sini, anda boleh meneruskan dan menyemak lebih banyak panduan yang serupa seperti Pembetulan Spotify Jeda dan tahu jika anda bolehkah anda mendapatkan Spotify Premium secara percuma?

Share