Artis Perancis ini yang memartabatkan monumen Dubai

Artis Perancis ini yang memartabatkan monumen Dubai

Seorang artis digital Perancis yang aktif di Instagram sedang mencipta nama di dunia Arab dengan karya inspirasi yang menampilkan beberapa monumen paling terkenal di UAE.

Nama dia ialah Zak Eazy dan taman permainan kegemarannya ialah Photoshop. Terima kasih kepada perisian penyuntingan imej yang kini terkenal di dunia yang dicipta oleh Adobe, artis muda yang berpangkalan di Lille dan Paris membina semula monumen paling ikonik Dubai, bandar terakhir yang dicintainya.

Ia adalah selepas lawatan pertama ke Emirat bahawa Zak Eazy jatuh cinta. Dia telah meninjaunya semula 4 kaliuntuk menikmati suasana yang sangat istimewa yang mencirikan tempat ini sangat popular dengan pengaruh muda.

Read More :   BAGAIMANA NAK KURANGKAN GULA DALAM PEMAKANAN ANDA TANPA HILANG MINDA

Satu dos fantasi yang sihat

Kerja-kerja Jacques sentiasa meletakkan bangunan dalam situasi kelakar dan nyataSeperti siaran ini, dengan bingkai Dubai yang dilintasi oleh ombak besar dan … ikan lumba-lumba melompat keluar dari air.

Atlantis, Burj Khalifa, Burj Al Arab, semua monumen bandar yang paling lambang dan tiada tandingannya telah melalui lensanya. Dia juga membuat yang terbaik sedikit!

Bilakah edisi cetak? Kami berjanji untuk memastikan anda dikemas kini!

Share