Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio

Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio
Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio

6 Pilihan Apl Skrin dan Rakaman Audio Khusus untuk Pengguna Android – Tiada penghujung apabila kita bercakap tentang aplikasi yang terus berkembang dan berkembang dengan kelebihan masing-masing. Salah satunya ialah aplikasi skrin dan rakaman audio yang muncul dan dikeluarkan secara percuma untuk digunakan. Pengguna Android juga akan mencari aplikasi dengan mudah di Gedung Google Play untuk menyokong aktiviti atau aktiviti.

Malah, pengguna boleh menaip kata kunci pada skrin dan dalam apl perakam suara dalam medan carian Gedung Play. Namun begitu, pengguna juga boleh terus menaip aplikasi yang dikehendaki mengikut saranan yang akan dibincangkan. Lihat dengan serta-merta apl yang boleh merakam skrin serta audio disyorkan dalam perbincangan di bawah:

6 Pilihan Apl Skrin dan Rakaman Audio Khusus untuk Pengguna Android

1. Rakaman skrin dengan perakam audio & suara

Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio

Pengesyoran pertama ialah apl yang mempunyai reka bentuk dengan warna merah hingga ungu dengan keperluan storan hanya 3.5 MB. Ia tidak terhenti di situ, aplikasi rakaman skrin ini menawarkan pelbagai ciri yang boleh digunakan tanpa sebarang kos tambahan. Pengguna boleh memuat turun dan menggunakannya secara bebas mengikut kehendak mereka.

2. Perakam Skrin Super – Rakam RKM video, Tangkapan Skrin

Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio

Kehadiran aplikasi ini juga bersaing dengan aplikasi rakaman lain tetapi pengguna akan mempunyai pengalaman tersendiri apabila menggunakannya. Berwarna biru terang, aplikasi ini sendiri menjadi magnet untuk dipilih oleh pengguna kerana ia menenangkan. Selain itu, pembangun menjanjikan banyak ciri, seperti merakam video dalam kualiti HD untuk mencipta GIF.

3. Tangkap Perakam Perakam Skrin Mudah Alih Editor Video

Aplikasi skrin dan pilihan rakaman audio

Dimuat turun lebih daripada 10 juta kali, Capture Recorder Car Screen boleh menjadi pilihan untuk digunakan kerana ia mempunyai banyak fungsi tambahan. Bermula dari suntingan video hinggalah ke menetapkan kelajuan rakaman boleh dilakukan serentak dari aplikasi ini. Pengguna boleh memuat turunnya dengan segera kerana ia tersedia secara percuma tetapi ia membayar untuk beberapa ciri.

4. Pilih Skrin dan Aplikasi Rakaman, Perakam Skrin

Sememangnya aplikasi Perakam Skrin hampir sama nama dari satu aplikasi ke aplikasi yang lain, pengguna boleh membezakannya dengan logo yang dimilikinya. Aplikasi ini mempunyai logo biru terang yang boleh dikenal pasti oleh pengguna dengan mudah. Selain itu, pengguna boleh menyimpan video yang dirakam oleh aplikasi ini tanpa paras air yang kadangkala menjengkelkan.

5. Pemilihan aplikasi skrin dan rakaman audio, Perakam Skrin & Perakam Video – XRecorder

Pemilik 100 juta muat turun adalah salah satu aplikasi rakaman skrin dan audio yang sangat disyorkan untuk pengguna. Bermula dari ruang storan yang hanya memerlukan kapasiti 19 MB dan skrin mudah untuk menarik. Perakam skrin ini mempunyai reka bentuk yang sangat menyegarkan mata kerana ia menggunakan banyak warna Jingga.

6. Perakam Skrin, Perakam Video – Perakam GU

Aplikasi yang berada di bawah pembangun Studio Perakam Video & Tangkap Skrin mempunyai penarafan 4.6 bintang di Gedung Google Play. Hanya dengan mengalih keluar 17 MB memori dan pakej internet, aplikasi itu boleh digunakan. Pengguna juga akan mendapat ciri lain seperti penukaran video kepada audio untuk mengecilkan memori video untuk disimpan.

Kehadirannya boleh digunakan secara percuma, tetapi pengguna harus sedar bahawa beberapa ciri aplikasi ini memerlukan kos tambahan. Walau bagaimanapun, pembayaran akan membebaskan pengguna untuk menggunakan ciri apl.

Apabila pengguna tidak menjumpai skrin dan aplikasi rakaman audio yang sesuai, maka pilihan lain ialah mencarinya secara manual. Tetapi jangan risau, kerana salah satu cadangan aplikasi ini pasti sesuai untuk pengguna Android. Pengguna boleh menyesuaikan apabila mereka mahukan apl yang mempunyai ruang storan yang rendah atau prestasi yang sangat baik mengikut kehendak mereka.

Baca juga: Aplikasi rakaman videoPaparan Siaran:
43

Read More :   My Dress-up Darling Bab 78: Tarikh Tayangan, Imbasan Mentah, Undur, Spoiler, Baca Dalam Talian
Share