Aplikasi Pengubah Suara – metroandalas.co.id

Aplikasi Pengubah Suara – metroandalas.co.id
Aplikasi Pengubah Suara

Menarik! 7 Apl Pengubah Suara Panggilan Ini Boleh Anda Cuba – Memanggil ialah aktiviti perbualan melalui media telefon yang boleh disambungkan ke peranti. Aktiviti ini sering dilakukan jika seseorang berada di kawasan berbeza tanpa perlu menjadualkan mesyuarat. Untuk mengelakkan kebosanan semasa membuat panggilan, pengguna boleh mencuba 7 aplikasi penukar suara semasa membuat panggilan, dijamin orang lain di telefon tidak akan mengenalinya!

Menarik! 7 Apl Pengubah Suara Panggilan Ini Boleh Anda Cuba

1. Perubahan suara

Aplikasi Pengubah Suara

Apl penukar suara pada panggilan pertama ialah penukar suara. Seperti namanya, aplikasi ini direka untuk dapat menukar kesan bunyi menjadi berbeza apabila anda menggunakan telefon. Ia bukan sahaja boleh digunakan untuk menukar suara pada telefon, tetapi ia juga boleh digunakan sebagai penukar suara untuk penyuntingan video dan sebagainya.

Pengguna boleh mengakses berpuluh-puluh kesan bunyi seperti suara lelaki, robot, itik dan kesan lucu yang lain. Perlu diketahui, bagi mereka yang ingin mencuba memuat turun aplikasi ini, sudah tentu tiada sebab kekeliruan. Selain itu, aplikasi yang dipanggil “Voice Changer” ini boleh dimuat turun di Google Play Store. Malah, jumlah muat turun telah mencecah 10 juta dan sembilan puluh sembilan ribu ulasan.

2. Penukar Suara Dalam Panggilan

Aplikasi Pengubah Suara

Penukar suara semasa panggilan boleh disyorkan sebagai penukar suara pada aplikasi panggilan. Cara menggunakan aplikasi ini juga sangat mudah, pengguna hanya perlu mempunyai kesan bunyi dan kemudian membuat panggilan suara akan berubah secara automatik. Anehnya, aplikasi Pengubah Suara Dalam Panggilan telah dimuat turun oleh pengguna telefon pintar lebih daripada dua juta kali di Gedung Play. Walau bagaimanapun, apakah saiz aplikasinya? iaitu hanya 2.4 MB sahaja.

3. Panggilan Ajaib

Aplikasi Pengubah Suara

Aplikasi yang ditawarkan oleh BNG Mobile bernama Magic Call telah dikeluarkan pada tahun 2019. Magic Call membolehkan pengguna menukar suara mereka apabila membuat panggilan dengan mudah dan cepat. Kesan bunyi dalam aplikasi ini juga sangat berbeza, dari suara kanak-kanak, lelaki, wanita dan juga suara kartun, dijamin rakan atau saudara mara tidak akan mengenali suara pengguna.

4. Penukar Suara dengan kesan

Apl penukar suara semasa membuat panggilan seterusnya ialah penukar suara dengan kesan. Pengguna boleh menukar lebih daripada 40 kesan bunyi yang berbeza. Fungsi ini dilengkapi dengan perakam yang boleh digunakan untuk menyimpan perbualan. Walaupun tidak ramai yang menulis mengenainya, aplikasi ini telah menerima banyak muat turun daripada pengguna peranti, yang telah dimuat turun sehingga seratus juta kali.

5. Aplikasi bernama Call Voice Changer

Call Voice Changer ialah aplikasi untuk menukar suara daripada perempuan kepada lelaki dan sebaliknya. Pengguna tidak perlu risau orang mengenali suara tersebut kerana teknologi canggih dalam aplikasi ini menjadikan kesan bunyi berbunyi sangat lancar. Penukar suara pemanggil telah dimuat turun sehingga 100 ribu muat turun dengan saiz 5.4 MB.

6. Apl Penukar Suara, Penukar Suara Panggilan Seronok

Penukar suara panggilan menyeronokkan ialah aplikasi panggilan antarabangsa yang dilengkapi dengan penukar suara dengan pelbagai kesan seperti bunyi kucing, bunyi menakutkan dan bunyi lucu. Pengguna boleh mengedit suara rendah, sederhana dan tinggi. Cara menggunakannya, masukkan nombor yang ingin anda hubungi, pilih negara, kemudian pilih kesan bunyi.

7. RoboVox Voice Changer Pro

Aplikasi untuk menukar suara dalam panggilan terakhir ialah RoboVox Voice Changer pro. 32 model suara boleh ditemui dalam aplikasi ini, seperti suara robot, chipunk dan vader. Namun, aplikasi ini berbayar, jadi jika anda ingin mengaksesnya, pengguna perlu membayar sejumlah 25 ribu rupee. Lebih daripada 10 ribu orang telah menggunakan aplikasi RoboVox Voice Changer pro dengan 352 ulasan.

Ini ialah 7 apl penukar suara dalam panggilan yang boleh anda cuba. Dijamin rakan atau saudara mara tidak dapat mengecam suara pengguna. Walau bagaimanapun, adalah baik untuk menggunakan aplikasi di atas dengan betul. Semoga artikel ini dapat memberi manfaat kepada pembaca.

Baca juga: Hasilkan kualiti bunyi seperti profesional dengan apl penyamaan terbaik iniPaparan Siaran:
258

Read More :   Bagaimana untuk membuat wang dalam talian di Pakistan?
Share