Apl kamera iPhone hilang, apa yang perlu dilakukan untuk mencarinya semula?

Apl kamera iPhone hilang, apa yang perlu dilakukan untuk mencarinya semula?

Tiba-tiba suatu hari anda mendapati bahawa “telefon” anda telah kehilangan aplikasi kamera pada iPhone anda? Ini bermakna anda tidak boleh terus mengambil foto dan video daripada apl ini. Jadi apa yang perlu dilakukan untuk “mendapatkannya kembali”?

Dinilai sebagai salah satu telefon kamera terbaik hari ini. Ramai orang ingin memiliki iPhone atas sebab ini. Tetapi bagaimana jika anda menyedari bahawa aplikasi kamera pada iPhone anda hilang? Pastinya ini akan menyusahkan mereka yang sering menggunakan iPhone untuk mengambil gambar. Dalam artikel hari ini kita akan belajar bersama tentang situasi tersebut Apl kamera hilang pada iPhone Dan bagaimana untuk membuatnya!

iPhone kehilangan apl kamera dari mana?

Ia berbeza daripada aplikasi pihak ketiga. Kamera ialah aplikasi yang dipasang secara lalai pada telefon iPhone. Oleh itu, sangat tidak mungkin anda memadamkan kamera secara tidak sengaja pada iPhone iOS 14 atau versi lain. Sebab mengapa aplikasi kamera hilang pada skrin telefon datang daripada ciri ini.had“Pada iPhone. Mungkin semasa menggunakan telefon. Anda atau orang yang anda pinjamkan telefon anda untuk memasang ciri ini secara tidak sengaja. Inilah sebabnya mengapa aplikasi kamera hilang secara misteri. Jika anda tidak biasa dengan iPhone, anda akan mengalami kesukaran untuk mengenal pasti masalah ini.

Read More :   Muat Turun MP3 Youtube Mudah dan Pantas Terkini

Dalam beberapa kes yang jarang berlaku, kehilangan aplikasi kamera iPhone juga boleh disebabkan oleh tidak mengemas kini perisian. Apabila anda sudah lama tidak mengemas kini perisian telefon anda. Pada ketika ini, kemungkinan besar iPhone menghadapi beberapa ralat berkaitan perisian. Walaupun perkara ini jarang berlaku, ia juga boleh menyebabkan apl kamera berhenti dipaparkan pada skrin telefon anda.

Bagaimana untuk Memulihkan Ikon Kamera pada iPhone

Jika anda pernah menghadapi situasi di mana apl kamera pada iPhone anda hilang, jangan risau. PENJAGAAN PANTAS akan menunjukkan kepada anda cara untuk menjangkiti semula aplikasi kamera iPhone dengan mudah dan berkesan. Untuk dapat mencari apl kamera pada iPhone sekali lagi, iFan lakukan langkah berikut:

Read More :   Pautan Viral Video Kayes Panjang Penuh Asal, Galeri Foto Kayes Twitter Heboh Nasty Tiada Penderia

B1: Akses tetapan telefon anda.

B 2: Cari dan klik pada “Tetapan umum“.

B3: Cari dan klik pada “had“.

B 4: Teruskan memasukkan kod laluan telefon anda.

B5: Dalam bahagian terhad anda akan melihat apl kamera. Ketik suis pada item kamera untuk menukar status Matikan mewah habis. Selepas melakukan ini, apl kamera akan muncul pada skrin telefon anda sekali lagi. Ini juga merupakan ukuran apabila anda menderita Apl kamera hilang pada iPhone.

Anda juga harus memberi perhatian untuk mengemas kini perisian untuk telefon anda apabila diberitahu. Ini akan mengehadkan ralat hilang apl kamera.

Jangan terlalu risau tentang masalah itu Apl kamera hilang pada iPhone. Kami berharap tindakan di atas membantu anda “mencari” aplikasi ini semula!

Lihat lebih banyak artikel tentang: Betulkan ralat telefon

Read More :   BTS J-Hope menjerit kepada pencipta kulit hitam yang mencuba lagunya di Lollapalooza
Share