Apl Android Rekaan Baju dengan Hasil Hebat!

Apl Android Rekaan Baju dengan Hasil Hebat!
Apl reka bentuk baju Android

Apl Android Rekaan Baju dengan Hasil Hebat! – Untuk kekasih fesyen serta reka bentuk semasa untuk membuat reka bentuk pakaian yang diingini boleh dilakukan menggunakan aplikasi. Apl reka bentuk pakaian Android ini mudah digunakan untuk pemula dan profesional. Berikut adalah beberapa senarai aplikasi reka bentuk pakaian terbaik mengikut Kedai mainan:

Apl Android Rekaan Baju dengan Hasil Hebat!

1. Menggunakan rekaan T-Shirt

Aplikasi reka bentuk pakaian Android yang boleh digunakan ialah Rekaan Baju T. Apk ini adalah salah satu aplikasi terbaik di Indonesia Kedai mainan yang diperkenalkan pada tahun 2019. Walaupun baru dikeluarkan, aplikasi ini telah mendapat rating 4.8 bintang dan mempunyai rating 3. Untuk memilikinya, pengguna tidak memerlukan banyak memori hanya 18 MB.

Mereka bentuk pakaian seperti t-shirt dan t-shirt lain boleh dilakukan dengan mudah dan cepat. Dalam aplikasi ini, pengguna boleh memilih warna pakaian yang bersesuaian kerana banyak gradasi warna telah disediakan. Pemberian tulisan dan juga pelekat/imej pada pakaian boleh dilakukan dengan mengambil gambar dalam talian atau mereka bentuk sendiri.

2. Penggunaan O-Shirt

Aplikasi tempahan t-shirt yang sangat mudah dan selamat. Pengguna apk ini juga boleh mencipta rekaan pakaian mereka sendiri yang kemudiannya akan dicetak atas tempahan. Ia baru dikeluarkan pada 2018 dan telah dimuat turun oleh lebih 100 ribu pengguna. Untuk memiliki apk ini hanya sediakan memori storan 14MB.

Mereka bentuk pakaian dengan 30 pilihan warna membuatkan pelanggan lebih selesa untuk memilih warna yang sesuai. Dengan apk ini anda boleh membuat baju-t, hoodie, baju, pakaian remaja, pakaian bayi dan pakaian badan. Menyediakan teks dan imej juga sangat mudah. Jika pengguna tidak mahu mereka bentuk mereka sendiri, maka mereka boleh adat.

3. Menggunakan reka bentuk fesyen rata

Membuat reka bentuk pakaian hari ini sangat mudah dan cepat. Aplikasi ini boleh digunakan daripada pemula yang ingin mereka bentuk pakaian kepada profesional. Ia dikeluarkan pada 2016 dan masih popular sehingga kini. Ia telah direkodkan telah dimuat turun oleh lebih daripada 1 juta pengguna pada Kedai mainan.

Menggunakan aplikasi ini, lakaran pakaian yang akan dibuat boleh dibuat. Menambah hiasan pada leher, poket, menukar butiran tangan, boleh dilakukan dengan mudah. Membuat reka bentuk belakang baju juga sangat mudah, hanya putar reka bentuk lakaran dan tambahkan hiasan yang ingin anda buat.

4. Menggunakan pereka pakaian

Apl reka bentuk baju Android

Mereka bentuk pakaian, baju, jaket, hoodie dan banyak lagi adalah sangat mudah dan percuma. Cara membuatnya ialah dengan membuat tulisan atau gambar untuk diletakkan pada pakaian. Selepas itu masukkan pilihan pakaian yang anda inginkan. Pilihan pakaian terdiri daripada 30 rekaan dan untuk penulisan pula terdiri daripada 175 fon berbeza.

Terdapat juga banyak pilihan warna dalam aplikasi ini. Rekaan pakaian yang dibuat boleh disimpan ke galeri atau dikongsi terus melalui media sosial. Penilaian untuk apl ini agak baik iaitu 3.9 bintang.

5. Apl reka bentuk baju Android, menggunakan T Shirt Maker

Apl reka bentuk baju Android

Apl T Shirt Maker ialah salah satu apl dalam gedung Play yang turut menduduki rating ketiga. Ia hanya dikeluarkan pada tahun 2020 dan telah menerima penarafan 4.6 bintang daripada penggunanya. Permohonan adalah sangat mudah, percuma dan cepat dalam proses membuat t-shirt untuk lelaki dan wanita.

Terdapat banyak ciri yang ditawarkan dalam aplikasi ini. Contoh pilihan warna dan kecerunan yang ditawarkan adalah besar, 50 bentuk pelekat, 1000 saiz fon, 5000 logo baju dan banyak lagi. Aplikasi yang sangat baik untuk pemula untuk melancarkan kreativiti mereka dalam membuat pakaian.

Adalah diketahui bahawa beberapa aplikasi pereka pakaian Android adalah percuma dan juga mudah digunakan. Pilih aplikasi yang sesuai dengan keperluan dan keupayaan anda untuk membangunkan reka bentuk. Supaya hasil pakaian atau gasing yang dihasilkan sangat menakjubkan dan menakjubkan

Baca juga: 5 aplikasi penyuntingan foto yang boleh mengalih keluar objek pada AndroidPaparan Siaran:
57

Read More :   Tangkuban Perahu 2022 Tiket Masuk, Alamat, Sejarah dan Lagenda
Share