Apakah penamatan senyap? Val dan Ryan bercakap tentang Amerika Syarikat Paling Bahagia Chicago Bears Jangan Risau Filem Baharu Termasuk Darling

Apakah penamatan senyap?  Val dan Ryan bercakap tentang Amerika Syarikat Paling Bahagia Chicago Bears Jangan Risau Filem Baharu Termasuk Darling

CHICAGO (WLS) – Pada Hujung Minggu Windy City minggu ini, Ryan dan Val kembali untuk lebih banyak tema hujung minggu!

Tinjauan mendapati negeri A.S. yang dianggap paling gembira dan paling tidak gembira.

Pernahkah anda berkhemah untuk konsert atau telefon baharu? Berapa lama masa yang diambil dan bolehkah anda mengambil masa yang lebih lama? Tinjauan mendedahkan berapa lama orang menunggu sesuatu, dan ada yang mengatakan mereka telah menunggu selama lebih daripada lapan jam!

“(dengan senyap) saya pergi!”

Trend baharu yang dikenali sebagai “diamkan diri” telah bermula dalam tenaga kerja. Ini adalah orang yang bekerja sepenuh masa tetapi hanya produktif selama beberapa jam sehari.

Putera: Pengalaman Mengasyikkan di Chicago

Ryan berpeluang melawat Prince: The Immersive Experience di Michigan Avenue!

Pengalaman interaktif pelbagai deria meraikan Putera artis berwawasan. Lawati 10 lokasi menarik dan terokai kehidupannya, perkembangan kreatif dan bakat unik sambil anda melangkah masuk ke dalam kulit album Purple Rain yang legenda.

Dapatkan tiket anda hari ini! Pengalaman diteruskan pada 1 Januari di 540 Michigan Avenue.

Kediaman senior artis

Artis Senior Living ialah pembangun, pemilik dan pengendali terkemuka bagi komuniti kehidupan berbantu dan penjagaan ingatan, dengan 27 komuniti di 11 negeri dan banyak komuniti lain di seluruh negara dalam pelbagai peringkat pembangunan. Kebanyakan komuniti Artis berdedikasi untuk menjaga penghidap Alzheimer dan demensia lain.

Mary Underwood, Naib Presiden Perkhidmatan Penjagaan Memori, bercakap tentang perkara yang boleh anda lakukan apabila orang yang anda sayangi didiagnosis dengan penyakit Alzheimer.

Lawati elmhurst.artisseniorliving.com/events dan pergi ke www.TheArtisWay.com/WLS untuk melihat acara akan datang di kawasan kami.

Anda juga boleh mengetahui lebih lanjut dengan melawati tapak webnya atau menghubunginya di 877-308-7812.

Read More :   Niall Matter thảo luận về hướng đi mới của Hallmark

Dan ikuti mereka di Facebook.

Kafe Katedral

Anda boleh mencuba 12 jenis chilaquile “berdosa” yang berbeza, makan penkek ketuhanan dengan rangup ais, dan menghirup kopi Mexico asli dengan kayu manis sambil melihat artifak keagamaan yang hebat.

Tidak hairanlah pelanggan dari seluruh Chicago kadangkala menunggu dua jam untuk menikmati pengalaman yang indah di La Catedral Restaurant & Cafe. Chef dan pemilik Ambrocio Gonzalez telah mencipta pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang bukan sahaja menyajikan sarapan kegemaran Mexico dan Amerika yang lazat, tetapi juga menawarkan suasana yang dipenuhi dengan kepercayaan, persahabatan dan kasih sayang terhadap pelanggannya dan budaya Mexico. Apabila ditanya mengapa pelayannya memakai baju malaikat bersayap, dia tidak teragak-agak untuk memanggil mereka malaikat dan berhutang banyak kejayaan La Catedral kepada mereka.

“Merekalah yang menjadikan segalanya mungkin di sini,” kata Gonzalez.

Chef Gonzalez dibesarkan di Mexico sebagai anak kepada ibu tunggal. Sekali dalam hidupnya dia menjual barangan runcit sebagai penjual jalanan. Apabila dia mula-mula tiba di kawasan La Catedral di Little Village Chicago, keadaan tidak begitu baik. Dia meluaskan sedikit menu, banyak berdoa, dan beramah mesra dengan jiran-jirannya, dan kemudian kami pergi ke jalan raya.

“Sejak hari pertama, pelanggan kami adalah mereka yang telah menunggu tidak kira berapa lama,” kata Gonzalez, menahan sebak.

Pengulas telah memanggil La Catedral “Salah satu tempat paling unik di Little Village” sebagai “sarapan pagi dan sarapan pagi Mexico terbaik di Chicago.” Segala-galanya tentang restoran adalah istimewa. Walaupun kebanyakan restoran Mexico menawarkan satu atau dua jenis chilaquile, Chef Ambrocio menawarkan pelanggan 12 pilihan berbeza — daripada poblano hingga pico de gallo — untuk menamakan beberapa. Ia menambah chilaquile serba baharu setiap Disember untuk meraikan tahun baharu.

Read More :   Inilah Perbezaan Antara Pertumbuhan Ekonomi dan Pembangunan

“Anda boleh datang ke sini selama dua minggu dan menikmati chilaquile yang berbeza setiap hari,” kata Gonzalez.

Mereka juga menyajikan hidangan telur Mexico yang lazat seperti huevos con chorizo ​​​​dan huevos con salchicha, dan roti bakar Perancis serta krim putar serta penkek strawberi mereka adalah untuk mati untuk! Dan La Catedral Cafe juga menawarkan pelbagai pilihan minuman. Chef Ambrocio berbangga kerana tidak menggunakan kopi Mexico sebagai jalan pintas seperti yang dilakukannya di Mexico dan menyediakan kopi Mexico dengan kayu manis. Minuman lain yang tidak dapat dilupakan termasuk kopi Mexico yang dihidangkan dengan karamel atau air beras, dan pelbagai pilihan minuman buah-buahan segar yang menyegarkan.

Keseluruhan restoran Chef Ambrocio adalah dari lantai ke siling dengan lukisan Katolik, salib, patung Our Lady of Guadalupe dan orang-orang kudus. Pelanggan meninggalkan tawaran wang di patung St. Anthony dan berdoa agar ia menjawab doa mereka untuk mencari cinta. Ambrocio kemudian mengumpul persembahan dan menderma wang itu kepada badan amal atau orang dalam komuniti yang memerlukan bantuan.

“Ada beberapa wanita yang datang ke sini untuk berdoa dan tidak datang untuk makan,” kata Gonzalez. “Saya rasa itu salah satu daripada banyak sebab kami berjaya.”

Dan sudah tentu, terdapat nama menu yang sesuai dengan tema keagamaan, seperti “Pencuci mulut Syurgawi,” “Pengakuan” dan “gigitan yang kurang berdosa” seperti Chicken Caesar dan Salad Strawberi. Merujuk kepada kejayaan La Catedral Café, Ambrocio berkata, “Orang kata saya bertuah, tetapi saya kata saya bertuah.”

Sambil menunjuk ke arah kehadiran agama di sekelilingnya, dia tersenyum dan berkata, “Saya mempunyai banyak bantuan.”

Belanja atau simpan?

“Jangan risau sayang” – JIMAT

Read More :   Người thừa kế tỷ phú đã ly hôn chương 1399

“Jangan Risau Darling ialah filem thriller tentang seorang suri rumah yang tinggal dalam komuniti eksperimen yang utopia pada tahun 1950-an. Diarahkan oleh Olivia Wilde, filem ini dibintangi oleh Florence Pugh, Harry Styles dan Chris Pine.

“Blonde” – JIMAT

Blonde ialah biopik tentang kehidupan dan kerjaya Marilyn Monroe, dimainkan oleh Ana De Armas.

“Temui Kecomelan” – ISU

Meet Cute ialah komedi romantik baharu yang dibintangi oleh Pete Davidson dan Kaley Cuoco dari Hulu. Dia meneroka perjalanan masa untuk menyembuhkan trauma pasangannya.

“Mulakan semula” – MASALAH

Reboot ialah sitkom berikutan pelakon sitkom keluarga awal 2000-an yang baru-baru ini dibut semula oleh Hulu. Kader yang tidak berfungsi mesti mengemudi konflik yang tidak dapat diselesaikan dan dunia yang sentiasa berubah hari ini.

ramalan yang betul

Kekalahan kepada Packers minggu lepas amat menyayat hati, tetapi bolehkah Ryan meneruskan ramalan menurun minggu ini?

Ketika Chicago Bears menewaskan Houston Texans, Ryan akan cuba memegang rekod kemenangan!

Buat ramalan baharu setiap hari Jumaat dan buat senarai anda sendiri untuk melihat sama ada anda boleh mengatasi rekod Ryan musim ini!

Hak Cipta © 2022 WLS-TV. Hak cipta terpelihara.

Sumber

Source : localtoday.news

Share