Apakah maksud pemergian Vince McMahon untuk permainan video WWE seterusnya?

Apakah maksud pemergian Vince McMahon untuk permainan video WWE seterusnya?

Ia adalah malam yang sangat mengejutkan untuk peminat WWE pada hari Jumaat apabila Vince McMahon mengumumkan persaraannya daripada semua peranan dalam syarikat itu. Ini mengejutkan semua orang, termasuk ramai di belakang pentas, kerana Brock Lesnar dilaporkan keluar dari Smackdown beberapa jam sebelum pertunjukan bermula. Dia akhirnya kembali pada masanya untuk persembahan, tetapi ia adalah malam yang huru-hara.

Memandangkan Vince McMahon telah menjalankan WWE sejak 1982, setiap detik penting dalam sejarah syarikat adalah disebabkan oleh input beliau. Ia telah membuatkan ramai teruja tentang bagaimana WWE akan berubah selepas persaraannya, terutamanya kerana konsensus umum adalah bahawa produk itu telah menjadi basi dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Satu aspek WWE yang boleh melihat perubahan besar dalam permainan video seterusnya. WWE 2K23 telah pun disahkan dan pemergian McMahon tidak mungkin menjejaskannya. Walau bagaimanapun, butiran permainan mungkin kelihatan sangat berbeza tanpa Vince di pucuk pimpinan. Sama ada kesan negatif tentang cara WWE berubah atau mengarahkan perubahan daripada mereka yang bertanggungjawab, kami akan bercakap tentang cara terbesar yang boleh menjejaskan berita ini WWE 2K23.

Read More :   Video Bokeh Barat HD Penuh Tanpa Sensor Asal Episod Terkini Penuh

Berdekatan Rhodes

The bintang penutup permainan WWE sentiasa dinanti-nantikan kerana ia menunjukkan siapa yang paling dipercayai oleh WWE sebagai orang yang boleh dipasarkan. Tidak diketahui bila WWE 2K23 Muka depan akan didedahkan, tetapi spekulasi berleluasa, dengan Drew McIntyre dan Cody Rhodes menjadi tumpuan peminat. Walau bagaimanapun, legenda seperti Triple H atau Undertaker sentiasa ada kemungkinan.

Walaupun begitu, Vince McMahon sering membuat keputusan aneh dengan ini pada masa lalu. Terdapat satu kejadian yang sangat terkenal dengan WWE ’13, di mana Vince dan pegawai WWE lain menegaskan bahawa Sheamus membuat penutup, walaupun penganjur menginginkan CM Punk yang besar. Dengan orang yang berbeza menjalankan syarikat dan mempromosikan bintang, perbualan tersebut mungkin sangat berbeza mulai sekarang.

Kembar Bella

Salah satu aduan terbesar mengenai senarai permainan WWE ialah kekurangan wanita dari era lalu dalam senarai itu. WWE 2K22 ia mempunyai peninggalan yang sangat ketara terhadap Lita, salah seorang bintang wanita terbesar Era Sikap, dan ramai lagi yang ditinggalkan daripada permainan.

Dengan pemergian Vince McMahon sebahagiannya disebabkan oleh arus penyelidikan salah laku seksual telah diserahkan, ada kemungkinan halangan untuk masuk untuk ramai bintang wanita masa lalu akan ditarik balik untuk senarai permainan ini. Peminat gusti wanita era “Divas” mungkin akan mendapat hadiah pada masa hadapan.

Read More :   Wsaion Scam atau Legit? Kajian Wsaion: Clarkod Tulen?

WWE 2K22 The Undertaker Hell in a Cell Chokeslame

Walaupun idea realisme dalam gusti masih agak tidak masuk akal, selama bertahun-tahun permainan video WWE telah semakin bergerak ke dalam simulasi realistik sukan ini. Intinya ialah banyak permainan paling popular dalam siri ini, seperti WWF No Mercy, mempunyai lebih banyak gaya arked. Dengan apa-apa nasib, McMahon menjauhkan diri daripada produk akan membantu menjadikan perkara lebih sedikit di luar sana, dan lebih menyeronokkan dalam proses itu.

Michael Cole

Salah satu peraturan yang paling tidak masuk akal dalam WWE Vince ialah senarai perkataan yang tidak dibenarkan oleh sesiapa pun untuk mengatakannya. Sebagai contoh, pengulas tidak dibenarkan untuk mengatakan bahawa ahli gusti telah dibawa ke “hospital”, tetapi mesti menyebut “kemudahan perubatan tempatan”. Orang yang menonton WWE bukan ‘peminat’, mereka adalah ‘WWE Universe’. Ahli gusti tidak mendapat “peluang gelaran”, mereka mendapat “peluang kejuaraan”.

Read More :   Bagaimana untuk memadam fail besar di WhatsApp supaya telefon bimbit anda dibuka semula

Ini hanyalah sebahagian daripada yang lebih tidak masuk akal, tetapi kita dapat melihat pengulas mula menggunakan bahasa seperti ini sekali lagi sekarang kerana Vince tidak berada di telinga mereka semua menunjukkan setiap rancangan dan ulasan permainan mungkin berubah untuk mencerminkannya.

WWE 2K22 Chris Jericho Liontamer

Walaupun tidak mungkin kita akan melihat ahli gusti bukan WWE dalam permainan video, pembangun telah menyelinap penyudah terbaik dan pintu masuk ahli gusti lain selama ini. Jika anda ingin menggunakan gerakan One Winged Angel Kenny Omega maka anda akan menemuinya WWE 2K22 di bawah “Pemandu Kerusi Elektrik” atau jika anda mahu pergerakan masuk Adam Cole, ia berada dalam “Ledakan Gemuruh”. Ini walaupun kedua-dua ahli gusti ini berada dalam AEW.

Tanpa pengawasan Vince, kemungkinan lebih banyak telur Paskah seperti ini akan masuk, memberi manfaat kepada peminat yang menikmati syarikat gusti lain seperti Impact, AEW atau NJPW.

Ditulis oleh Ryan Woodrow bagi pihaknya GLHF.

Share