Apa yang berlaku kepada anak saudara Trina, Baby Suga? Bagaimana dia mati;

Apa yang berlaku kepada anak saudara Trina, Baby Suga?  Bagaimana dia mati;

Telah dilaporkan bahawa anak saudara Trina, yang dikenali sebagai ‘Baby Suga’, telah dibunuh di kawasan kejiranan Liberty City di Miami.

gambar 63

Apa yang berlaku kepada anak saudara Trina dan bagaimana dia mati?

Ketika berbalas tembakan, Suga dan dua lagi wanita yang sedang bercuti di kawasan itu semuanya terkena tembakan, walaupun keadaan mangsa yang masih hidup tidak diketahui. Siasatan yang sedang dijalankan oleh polis adalah untuk menentukan sama ada tembakan itu tidak sengaja atau disasarkan.

Di akaun Instagramnya, Trina sering berkongsi foto Suga. Pada tahun 2020, dia meraikan hari lahir anak saudaranya dengan mencipta montaj filem unik yang menunjukkan mereka berdua menikmati keluar malam bersama. Dalam kapsyen, dia mengucapkan selamat hari lahir @skinny girl suga dan menulis “Selamat Hari Lahir SUGA.” Namun, pemegang Instagram milik Suga telah dinyahaktifkan.

Untuk menandakan peristiwa itu, penyokong Trina, rakan dan keluarga berkumpul di sebuah parti di Northwest 15th Avenue antara 63rd dan 65th Streets untuk ‘Hari Trina’ tahunan yang pertama. Semasa pesta itu, Datuk Bandar Francis Suarez memberikan Trina kunci kepada bandar Miami,

Kejadian berlaku sekitar tengah malam Rabu malam dan pihak berkuasa memilih untuk tidak mendedahkan identiti orang yang ditembak.

Bagaimanapun, dalam kenyataan berasingan kepada TMZ, Berita Tempatan 10 dan NBC 6, saudara mara dan lain-lain yang rapat dengan situasi itu mengesahkan bahawa mendiang berusia 17 tahun mempunyai kaitan dengan Trina dan dikenali sebagai Baby Suga. Kenyataan ini dibuat dalam media berasingan.

Selain anak saudara Trina, dua lagi wanita turut terkena tembakan dan memerlukan rawatan perubatan. Mereka telah dibawa ke Hospital Memorial Jackson, tetapi tiada maklumat mengenai keadaan mereka buat masa ini.

Pihak berkuasa sedang menyiasat sama ada terdapat atau tidak sebab tertentu bagi kejadian tembakan itu. Walau bagaimanapun, diterima secara meluas bahawa Suga dan dua wanita lain telah ditembak mati atas alasan mudah bahawa mereka berada di tempat yang salah pada masa yang salah.

Trina, yang menganjurkan acara di bahagian lain di Miami hanya beberapa jam sebelum tragedi itu, masih belum mengulas secara terbuka mengenai kematian Suga.

Read More :   7 Senarai harga lengkap untuk semua jenis ikan mas pada tahun 2021
Share