Antara watak berikut, yang manakah belum bangun?

Antara watak berikut, yang manakah belum bangun?

Antara watak berikut, yang manakah belum bangun? – Untuk dapat hadiah haiwan peliharaan panda sudah tentu anda perlu mengikuti kuiz yang sedang dibentangkan oleh Garena, kali ini kami akan kongsikan kepada anda jawapan daripada Manakah antara watak berikut yang belum tersedar/terjaga? ya kawan-kawan Sudah tentu setiap soalan yang dilancarkan mesti dijawab dengan betul untuk terus menyertai sehingga anda menjawab 8 soalan dengan betul guys.

Nah, di sini kami telah mengumpulkan jawapan yang betul untuk soalan yang ditanya di atas, jadi kali ini anda perlu membaca sehingga akhir ulasan yang akan kami lihat kali ini. Teka siapa bagi watak ff tersebut.

Antara watak berikut, yang manakah belum dibangkitkan dalam FF?

Antara watak berikut, yang manakah belum bangun atau bangun

Daripada soalan yang ditanya, kami melihat watak Hayato, Moco, Kelly dan Andrew. Anda mesti boleh menjawab soalan yang diberikan di atas dengan betul. Jika soalan itu betul, maka nama lajur akan berwarna hijau.

Read More :   Maksud, Fungsi, Ciri, Kaedah Pembinaan dan Contoh

Jika anda berjaya menjawab dengan betul maka anda akan dapat menuntut hadiah yang disediakan di sebelah kanan yang anda boleh lihat. Walaupun hadiah yang mereka berikan adalah hadiah biasa, tetapi mereka adalah lelaki yang sangat baik, jadi anda boleh mendapatkan koleksi baru.

Jawapan

  • Hayao
  • Penyapih
  • Kelly
  • Andrew

Jawapan yang betul ialah Moco.

Moco adalah salah satu watak FF yang masih belum sampai ke versi Awakened. Anda harus tahu bahawa Hayato, Kelly dan Andrew adalah watak keluarga, jadi anda sebenarnya boleh menjawabnya dengan mudah.

Mei lepas, watak Andrew dah dapat versi Awakened, so jawapannya memang Moco paling sesuai. Nah, kini anda boleh menjawabnya dengan jawapan yang disediakan.

Read More :   Muat turun Xxnike629xx Troll APK Video Bokeh Terkini 2022 Indonesia

Untuk menjawabnya anda klik pada butang jawab dan kemudian secara automatik jika betul anda akan mendapat lampu hijau dalam bentuk senarai semak dan anda boleh segera mendapatkan hadiah yang disediakan di sebelah kanan jawapan.

Untuk kuiz harian ini, ia akan diteruskan sehingga acara Anniversary Kuiz FF tamat ya kawan-kawan, jadi bagi anda yang ingin mencari jawapan untuk soalan sehingga 8 soalan, boleh terus mengikuti perkembangan melalui laman web kami ya guys.

Sudah tentu, menjawab soalan dengan betul akan memberi anda kulit parti panda sebagai bonus yang kini disediakan oleh Garena Free Fire. Bagi anda yang mendapat jawapan seterusnya, sila ikuti ulasan kami yang seterusnya.

Read More :   Syarikat pengesan kargo ini berkembang ke geografi baharu walaupun mengalami kemelesetan global

Itu sahaja yang anda boleh lakukan kita transfer harap ulasan ini berguna dan tunggu esok untuk soalan seterusnya kami akan kongsikan kawan-kawan dan sudah tentu dengan jawapan yang betul. Jumpa lagi dalam perbincangan yang lain.

Penerbitan Antara watak berikut, yang manakah belum bangun? muncul pertama kali pada lensamanual.co.id.

Share