Anime Adventures Discord | Di mana dan bagaimana untuk mendaftar

Anime Adventures Discord |  Di mana dan bagaimana untuk mendaftar

Perselisihan ialah salah satu cara terbaik dan termudah untuk berkomunikasi dan berhubung dengan komuniti atau rakan. Discord dicipta khusus untuk pemain. Kerana anda boleh berhubung dengan rakan anda dalam permainan melalui Bertengkar sambil bermain permainan. Anime Adventures Discord ialah pelayan untuk semua pemain anime di luar sana.

Discord boleh digunakan pada iPhone, Android, Windows, iPadOS, Linux dan pelayar web. Anda boleh membuat panggilan suara, panggilan video dan berbual melalui Discord. Terdapat banyak pelayan di Discord yang boleh anda sertai secara percuma. Pek Daging Lembu Discorddan Technoblade Discord adalah beberapa pelayan yang anda boleh sertai.

The Anime Adventures Discord ia dibuat untuk Pemain Permainan. Anime Adventure ialah permainan dan pelayan Anime Adventures Discord dibuat untuk membawa semua pemain bersama-sama pada satu platform. Permainan Anime Adventure telah dikeluarkan pada 3 Julai 2022.

Read More :   Tarikh dan Masa Tayangan Young Royals Musim 2 – HIGINA

Discord mempunyai lebih 350 juta pengguna berdaftar dan lebih 150 juta pengguna aktif bulanan. Pelayan Discord ialah koleksi bilik sembang dan saluran suara yang anda akses melalui pautan jemputan. Mari belajar lebih lanjut mengenainya.

Apakah itu Anime Adventures Discord?

Anime Adventure ialah permainan dalam talian yang dikeluarkan pada 3 Julai 2022. Ia adalah permainan anime yang mempunyai banyak watak, anda boleh memilih mana-mana daripada mereka dan memulakan pengembaraan. Permainan ini dihargai dan disukai oleh pemain kerana animasinya yang mengagumkan dan lancar.

Untuk mengumpulkan semua Pengembaraan Anime di Discord, Anime Adventures Discord telah dicipta. Ia adalah pelayan yang dibuat khas untuk pemain Anime Adventure. Seperti yang anda ketahui, Discord dicipta untuk pemain bercakap dan berbual dalam masa nyata bermain permainan.

Baca juga: Pelayan Discord Terbaik untuk Emote | Pelayan Emoji Global dan Anime!

Bagaimana untuk menyertai Anime Adventures Discord?

Untuk menyertai pelayan Anime Adventures Discord

Langkah 1: Buka akaun Discord anda

Langkah 2: Pergi ke pautan ini Pengembaraan Anime

Langkah 3: Klik Terima Jemputan

Langkah 4: Akaun Discord anda akan dibuka pada pelayan Discord Adventures Anime

Pengembaraan Anime mempunyai 204 ahli. Pengembaraan Anime ialah komuniti permainan untuk Anime. Di sini anda boleh bertemu dengan ramai orang yang hebat. Anime Adventures Discord adalah mengenai anime, tetapi anda juga boleh menyertai komuniti yang menyeronokkan!

Pengembaraan Anime menawarkan komuniti yang hebat, ahli kakitangan yang baik, Saluran Anime, Acara dan Malam Anime.

Baca juga: Pelayan Dating Discord Terbaik: Jangan Lepaskan!

Apakah Pengembaraan Anime ROBLOX

Roblox seperti yang anda ketahui ialah platform permainan dalam talian dan sistem penciptaan permainan dan berita baiknya ialah Anime Adventures boleh dimainkan di Roblox juga. Dalam Anime Adventure Roblox anda boleh menunjukkan kemahiran anda dengan memasang watak Anime dan anda juga boleh menggunakan avatar Anime.

Terdapat tiga kod untuk Anime Adventures Roblox yang boleh anda gunakan untuk menebus token atau berlian.

GINYUFIX atau CHALLENGEFIX untuk kadar percuma

1x Tiket untuk Saman: FictioNTheFirst

SORRYFORSHUTDOWN untuk permata baharu

Anime Adventures Trello: Cara Memohon Kod

Roblox Anime Adventures boleh dimainkan pada PC dan juga mudah alih. Klik butang Tweet untuk mengikutinya dan anda perlu menyalin kod senarai ke dalam kotak teks kosong. Klik pada imej untuk menuntut ganjaran anda. Berikut adalah kodnya:

Kelas Watak Pengembaraan Anime
SATU Obor, Marada, Dio, Rangoku, Itach, Might, Goku Rose,
si Blue Goku, Payne, Aaron, Broly, Devil, Jotaro dan Devil
buat Aaron, Blue, Devil, Goku dan Broly Jotaro, Payne dan Goku
Hey Joe, Sakura, Johna dan Luffo
m Picola, Krillo dan Zoru

Kesimpulannya

Ini semua tentang pelayan Anime Adventures Discord. Terdapat juga pelayan Anime Adventures Discord palsu dan penyangak. Oleh kerana pada masa kini terdapat begitu banyak Penipuan Malu Perselisihan yang menyebarkan perselisihan yang menyekat dan melarang akaun Discord anda melalui penggodaman. Jadi sebelum anda mendaftar, baca artikel dan daftar pada pautan tulen. Terima kasih untuk membaca. Komen jika anda menyertai pelayan Anime Adventures Discord.

Soalan yang kerap

S. Apakah Pengembaraan Anime?

Anime Adventure ialah permainan dalam talian yang dikeluarkan pada 3 Julai 2022. Ia adalah permainan anime yang mempunyai banyak watak, anda boleh memilih mana-mana daripada mereka dan anda boleh memulakan pengembaraan. Permainan ini dihargai dan disukai oleh pemain kerana animasinya yang mengagumkan dan lancar.

S. Bagaimana untuk menyertai Adventures Anime Discord Server?

Untuk menyertai pelayan Anime Adventures Discord

Langkah 1: Buka akaun Discord anda

Langkah 2: Pergi ke Pautan Pengembaraan Anime ini

Langkah 3: Klik Terima Jemputan

Langkah 4: Akaun Discord anda akan dibuka pada pelayan Discord Adventures Anime

S. Apakah kod ROBLOX Anime Adventures?

Terdapat tiga kod untuk Anime Adventure Roblox yang boleh anda gunakan untuk menebus token atau berlian.

GINYUFIX atau CHALLENGEFIX untuk kadar percuma

1x Tiket untuk Saman: FictioNTheFirst

SORRYFORSHUTDOWN untuk permata baharu

S. Bagaimana untuk menggunakan kod Trello Anime Adventures?

Untuk menggunakan Kod Trello Pengembaraan Anime, klik butang Tweet untuk mengikuti dan anda perlu menyalin kod senarai ke dalam kotak teks kosong. Klik pada imej untuk menuntut ganjaran anda.

Share