Andrew Tate menyokong Bitcoin, berkata wang adalah ‘sampah’

Andrew Tate menyokong Bitcoin, berkata wang adalah ‘sampah’

Andrew Tate menyokong Bitcoin, mengatakan wang adalah ‘sampah’ #Andrew #Tate #Endorses #Bitcoin #Wang #Sampah Selamat datang ke yang ke-9

Sensasi viral Andrew Tate mendakwa bahawa wang fiat adalah sampah, sambil menambah bahawa “crypto bagus untuk banyak perkara,” termasuk melindung nilai untuk inflasi.

Tate British-Amerika membuat komen semasa penampilan di podcast Anthony Pompliano.

Sokongan beliau mungkin terbukti sebagai pedang bermata dua, bagaimanapun, kerana bekas pemain kickboxer profesional yang bertukar menjadi guru gaya hidup dikelilingi oleh publisiti dan kontroversi dalam ukuran yang hampir sama.

Usaha perniagaannya dipanggil penipuan (dalam satu kes oleh abang rakan kongsinya) dan pendapat hangatnya tentang wang dan wanita ditujukan kepada jenis kritikan yang biasanya dikhaskan hanya untuk Alex Jones.

Pelabur Bitcoin Pompliano menemu bual tokoh kontroversi itu Mei 2021, tetapi duduk di set selama lebih setahun. Dalam mengeluarkan temu bual minggu ini, Pompliano berfikir untuk menambah kenyataan bersahaja, “Saya tidak bersetuju dengan semua yang dia katakan.”

Wang, Bitcoin, Kontroversi

Dalam satu cerita, ramai penyokong kripto akan agak biasa dengan, kebangkitan kewangan Tate bermula apabila dia mula menyelidik wang. Antara soalan yang ditanya oleh Tate ialah: “Apakah itu wang? Bagaimanakah bank berfungsi? Bagaimanakah kredit berfungsi? Bagaimanakah perbankan rizab pecahan berfungsi?”

Akhirnya soalan sebegini membawanya untuk menemui mata wang kripto dan Bitcoin, tetapi laluannya adalah langsung. Seperti yang diterangkan oleh Tate, dia mula-mula memulakan proses penemuan sebagai orang gila yang tidak mempunyai wang yang cukup, dan penyelidikannya membuatnya lebih tertekan.

Read More :   6 Pelakon Lelaki Tentera Swiss, filem yang unik dan menghiburkan

“Ketika itulah saya menjadi lebih marah,” katanya Tate, “Kerana saya seperti wow, wang sampah dan saya tidak mempunyai. Sekarang saya benar-benar marah.”

Pada ketika ini, bagaimanapun, cerita Tate mengambil pusingan yang agak kurang daripada biasa melalui kaca yang kelihatan gelap dan berpintal. Detik kebangkitan kewangannya mendorong pemain kickboxer untuk menilai semula kehidupannya dan memulakan perniagaannya sendiri.

Wanita cantik adalah kelas aset, menurut Tate

Semasa Tate mempertimbangkan jalan mana yang perlu diusahakan, titik jualan uniknya beralih kepada tumpuan – keupayaannya untuk bertemu dengan berbilang wanita.

“Saya mempunyai kira-kira lapan teman wanita,” kata Tate sambil memberitahu Pompliano tentang detik “eureka” ini. Tate menyedari bahawa “wanita cantik” yang dia kenali adalah “kelas aset” yang boleh dia buat duit.

Tate memulakan perniagaan kamera web pertamanya dengan menggaji wanita yang ditemuinya semasa pengembaraannya sebagai petinju. Bermula di England dengan dua wanita yang ditemuinya dalam kapasiti romantik, Tate dengan cepat mengembangkan usaha itu dengan bantuan abangnya Tristan.

Hari ini, perniagaan ini telah diagihkan semula ke Romania dan menggaji kira-kira 75 wanita. Mereka memakai seluar dalam dan berbual dengan lelaki bujang dalam talian menggalakkan lelaki memberi tip untuk perkhidmatan itu. Tate dan Tristan terbuka tentang melatih wanita untuk menghasilkan cerita sebak untuk mendapatkan jumlah yang lebih besar. Dalam Macapabila ditanya tentang perniagaan oleh The Sunday Mirror, Tristan memberitahu akhbar British “semuanya penipuan besar”.

Read More :   Final Fantasy XIV akan menghidupkan semula Moonfire Faire pada 10 Ogos

Tate sebagai guru kewangan

Perniagaan kamera web Tate bukanlah satu-satunya aliran pendapatan Tate. Sebelum ini Abang Peserta juga memiliki “Hustlers University”, sebuah perniagaan yang mengajar orang ramai cara membuat wang.

Status viral baharu Andrew Tate berhutang banyak kepada pemasaran perniagaan ini, yang termasuk kereta laju, senjata api dan gadis berbikini. Hasil kempen ini kelihatan seperti fantasi zaman kanak-kanak berusia 14 tahun, aka akaun Instagram Dan Bilzerian.

Tate, bagaimanapun, tidak menyukai perbandingan antara kedua-duanya, kerana apabila Pompliano memanggilnya “The Bilzerian of Eastern Europe,” dia segera menetapkan rekod lurus.

“Dan lebih kepada pelanggan dan saya lebih kepada germo,” kata Tate.

Universiti Hustlers mempunyai 100,000 ahli

Tate terkenal baru-baru ini dan dakwaan Universiti Hustlers telah mendorong “detektif internet” Coffeezilla untuk menyiasat. Menurut Coffeezilla, perniagaan itu mempunyai lebih 100,000 ahli yang masing-masing membayar yuran keahlian bulanan sebanyak $50.

Janji teras Universiti Hustler ialah Tate boleh membimbing pelajarnya untuk menjadi sama kaya dengan dia. Ia adalah model perniagaan yang dipakai dengan baik yang dikongsi oleh “guru” lain seperti Tommy Vu, John Crestani dan Grant Cardone.

Menurut Coffeezilla, walau bagaimanapunTate adalah “jauh lebih berkesan dan mungkin berbahaya” daripada kebanyakan.

Read More :   Mod Apk Jelajah Trafik Perlumbaan [Unlimited Money+Gold] untuk android

Bagi bahagian pengayaan, Coffeezilla menyatakan bahawa banyak kursus di Universiti Hustlers mengajar pelajar cara memasarkan Andrew Tate dan Universiti Hustlers. Dengan 100,000 “pelajar” berdaftar, Tate mempunyai tentera pedagang untuk terus mempromosikan reputasinya dan meningkatkan kekayaannya.

Masalah Bitcoin Di Hadapan

Dalam temu bual 1 jam 40 minit Pompliano, Tate berkongsi pemikiran uniknya tentang pelbagai topik termasuk wang, mata wang kripto, Bitcoin, wanita, politik dan perkauman.

Walaupun Tate cepat menunjukkan Bitcoin dan mata wang kripto sebagai lindung nilai inflasi, dia juga melihat kelebihan lain.

“Saya tidak mahu wang tunai,” kata Tate. “Saya mahu sesuatu yang lain. Beri saya aset, ok macam mana saya nak dapatkan aset yang kerajaan tak boleh ambil? Bitcoin.”

Tate menyambung dengan bertanya kepada Pompliano secara langsung, “Apakah jawapan yang lain? Boleh awak beritahu saya abang, mungkin awak tahu sesuatu yang saya tidak tahu – adakah apa-apa lagi?’

Apabila gear kelihatan berubah di kepala Pompliano, pelabur Bitcoin menukar subjek, memilih untuk tidak menawarkan nasihat kewangan “Saya tidak boleh menyentuh itu” kepada lelaki yang duduk di hadapannya.

Penafian tanggungjawab

Semua maklumat yang terkandung di laman web kami diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat am sahaja. Sebarang tindakan pembaca terhadap maklumat yang terdapat di laman web kami adalah atas risiko mereka sendiri.

Klik di sini untuk meneruskan bacaan daripada sumber

Share