Amber Heard menjual rumahnya yang terpencil di Lembah Yucca, California untuk mendapatkan keuntungan yang besar

Amber Heard menjual rumahnya yang terpencil di Lembah Yucca, California untuk mendapatkan keuntungan yang besar

mudaKini anda boleh mendengar artikel LBL!

Amber Heard menjual tempat tinggalnya di padang pasir pada bulan Julai – hanya enam minggu selepas bekas suami Johnny Depp memenangi penghakiman $10.35 juta terhadapnya dalam tuntutan mahkamah fitnahnya.

Hurd, 36, memunggah hasil penggaliannya di Lembah Yucca di California Selatan dengan harga $1,050,000 – hampir dua kali ganda daripada yang dia bayar untuknya.

Rumah mewah itu dibeli pada 2019 dengan harga $570,000 melalui amanah tanpa nama yang mempunyai hubungan dengan aktres “Aquaman”, menurut rekod hartanah dan TMZ.

Rumah adobe satu tingkat, yang tidak pernah disenaraikan secara terbuka untuk dijual, ditutup secara rasmi pada 18 Julai, menurut Zillow.com.

Read More :   Jepun menggesa 'tahap kewaspadaan yang tinggi' kerana sub-pembolehubah Omicron mencetuskan lonjakan rekod dalam wabak coronavirus

UNSEALED DEPP V. MAHKAMAH PENDENGARAN MENDEDAHKAN PELAKON ‘AQUAMAN’ ADALAH ‘PENARI EKSOTIK’

Gabungan gambar rumah Amber Heard dan Lembah Yucca, California yang dijualnya pada Julai selepas bekas suaminya Johnny Depp memenangi kes fitnah terhadapnya.
(Berita Getty/Splash)

Kediaman seluas 2,457 kaki persegi berhampiran Joshua Tree telah menjadi kediaman utama Heard sejak beberapa tahun lalu.

Alamat itu diketahui umum selepas dia mendedahkan bandar kediamannya apabila dia memberi keterangan dalam perbicaraan Depp lwn. Heard pada Mei.

Rekod menunjukkan pasangan Las Vegas membayar semua wang tunai untuk rumah gaya Barat Daya di hampir enam ekar, laman berita hartanah Kotoran dilaporkan.

Suami bekerja dalam industri insurans dan isterinya adalah setiausaha lamanya. Rumah ini mempunyai garaj tiga kereta, lantai konkrit dan dek 110 kaki di halaman belakang.

Read More :   Pewaris Jutawan Bercerai Bab 869

Sejak kekalahan Heard di gelanggang besar dalam saga Depp vs. Heard, dia telah berulang kali dikesan di Hamptons, New York.

Gabungan foto Amber Heard dan Johnny Depp di mahkamah pada 23 Mei 2022.

Gabungan foto Amber Heard dan Johnny Depp di mahkamah pada 23 Mei 2022.
((Foto AP/Steve Helber, Pool))

Selepas perbicaraan epik selama enam minggu di Fairfax, Virginia, tujuh hakim juri menganugerahkan Depp $10 juta sebagai ganti rugi pampasan dan $5 juta sebagai ganti rugi punitif, mendapati bahawa Heard telah memfitnah bekas suaminya dalam artikel Washington Post yang menggambarkan dirinya sebagai seorang terselamat daripada penderaan rumah tangga.

Seorang hakim kemudiannya mengurangkan jumlah ganti rugi punitif kepada $350,000 — maksimum yang dibenarkan di bawah undang-undang Virginia.

Heard memperoleh kemenangan sederhana dengan juri memberikannya $2 juta terhadapnya.

Kedua-dua pihak telah mengumumkan mereka merayu keputusan itu.

Share