Alamat Teksi Blue Bird Bali (HQ, Cawangan, Kolam) & Nombor Telefon

Alamat Teksi Blue Bird Bali (HQ, Cawangan, Kolam) & Nombor Telefon

Blue Bird Bali Taxi adalah salah satu perkhidmatan pengangkutan yang boleh dipercayai yang sering digunakan oleh pelancong dan penduduk tempatan. Apabila bercuti, kebanyakan orang berasa paling selesa mengembara dengan teksi.

Selain mudah dicari, kebanyakan pemandu teksi adalah warga tempatan supaya mereka mengetahui jalan masuk dan alamat dengan lebih terperinci supaya anda tidak perlu risau tentang tersesat. Blue Bird mempunyai banyak armada, jadi ia mudah didapati di mana-mana sahaja.

Blue Bird Bali sekilas pandang

Blue-Bird-Bali sekilas pandang

Blue Bird adalah penyedia perkhidmatan teksi yang mempunyai warna biru tersendiri dengan logo sayap burung. Blue Bird bukan sahaja menyediakan perkhidmatan kereta kecil, malah turut mempunyai perkhidmatan sewa bas, penyewaan dan sebagainya.

Blue Bird ialah perkhidmatan teksi yang terkenal dan dipercayai, jadi armadanya menghiasi banyak jalan bandar.

Pelbagai produk perkhidmatan disediakan oleh Blue Bird untuk memenuhi semua keperluan masyarakat yang berbeza.

Blue Bird sentiasa mementingkan keadaan armada yang digunakan, daripada kebersihan, dalaman hinggalah kualiti enjin. Dengan cara ini Blue Bird sentiasa boleh memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Blue Bird komited untuk terus mengekalkan kualiti perkhidmatan agar orang ramai lebih selesa dan yakin ketika menggunakan perkhidmatan tersebut. Strategi penentuan kedudukan armada juga dilaksanakan oleh Blue Bird untuk menjangkau pelanggan di seluruh Indonesia.

Bukan sahaja di bandar-bandar besar, Blue Bird juga telah sampai ke kawasan yang agak terpencil seperti Bangka Belitung, Lombok dan sebagainya. Blue Bird beroperasi di kawasan yang mempunyai banyak pusat perniagaan dan pelancongan supaya dapat membantu masyarakat menjalankan aktivitinya.

Setiap armada yang disediakan oleh Blue Bird mempunyai harga perkhidmatan yang berbeza, untuk maklumat lebih terperinci tentang kos anda boleh menghubungi terus khidmat pelanggan atau kolam terdekat.

Pesanan perkhidmatan boleh dibuat melalui perkhidmatan pelanggan atau aplikasi Blue Bird yang boleh diakses melalui mudah alih.

Read More :   Ulasan 19 1 A Movie (2022) Ini semua yang perlu kita ketahui -

Jenis perkhidmatan Blue Bird Bali

Teksi Blue Bird merupakan salah satu perkhidmatan pengangkutan yang digunakan secara meluas oleh orang ramai. Bukan tanpa sebab, dengan menggunakan perkhidmatan Blue Bird, pengguna boleh berasa lebih selesa dan santai sepanjang perjalanan tanpa perlu risau tentang kesesakan lalu lintas.

Teksi juga menjadikan perjalanan anda lebih peribadi dan selesa supaya pengguna merasai keselesaan maksimum.

Ia bukan sahaja boleh ditempah melalui telefon, malah Blue Bird turut menyediakan aplikasi mudah alih yang memudahkan anda membuat pesanan mengikut keperluan. Anda juga boleh menetapkan tarikh dan masa perkhidmatan yang diingini dengan lebih fleksibel.

Untuk melengkapkan perkhidmatannya, Blue Bird telah menyediakan pelbagai jenis produk yang boleh anda pilih mengikut keperluan anda.

Malah beberapa armada Blue Bird telah dilengkapi dengan wifi dan port pengecasan. Apakah perkhidmatan yang disediakan oleh Blue Bird, berikut adalah maklumatnya.

1. Burung Besar

Burung besar

Blue Bird bukan sahaja terkenal dengan perkhidmatan kereta kecil seperti sedan atau MPV, malah turut menawarkan perkhidmatan sewa bas bernama Big Bird.

Armada bas yang disediakan agak pelbagai, dari Charlie Bus, Bravo Premium, Delta LWB, Commuter Bus dan sebagainya. Lebih mewah bas yang anda pilih, lebih komprehensif perkhidmatan yang ditawarkan.

Anda boleh memilih armada yang sesuai dengan keperluan anda. Sebagai contoh, armada Alpha Premium dilengkapi dengan kemudahan wifi, 12 tempat duduk premium, karaoke, dispenser dapur terbina dalam dan banyak lagi.

2. Burung Emas

Burung Emas

Golden Bird ialah perkhidmatan kereta sewa yang disediakan oleh Blue Bird untuk melengkapkan perjalanan anda semasa percutian anda. Apabila anda pergi ke sesuatu kawasan, sudah tentu anda memerlukan kenderaan untuk pergi ke sana sini.

Read More :   Apakah tali pinggang ID dan apakah fungsinya? Ini penjelasannya! -

Golden Bird adalah pilihan yang paling sesuai. Perkhidmatan ini terdiri daripada dua jenis, iaitu limosin dan standard. Untuk perkhidmatan standard, Blue Bird menyediakan armada seperti Toyota Innova G dan Toyota Avanza G.

Apabila bercakap mengenai perkhidmatan asas, anda boleh memilih armada yang lebih mewah seperti Toyota Alphard, BMW 528I, Toyota Camry 2.5 G dan Mercedes Benz E200.

Perkhidmatan Golden Bird telah sampai ke pelbagai hotel di Indonesia. Jadi anda tak perlu risau lagi bila travel dan perlukan kenderaan.

3. COD Blue Bird

Biru-Burung-COD

COD bermaksud Penghantaran Pesanan Sembang. Ini adalah perkhidmatan terbaru yang ditawarkan oleh Blue Bird untuk memudahkan orang ramai membeli-belah atau menghantar barangan tanpa perlu keluar rumah.

Cara menggunakan perkhidmatan ini sangat mudah, anda hanya perlu chat dengan nombor WA 081117941234 dan kemudian dail 7. Kemudian buat pesanan menggunakan chat WA, contohnya hantar dokumen, shopping dan sebagainya.

Anda perlu melampirkan alamat penuh anda untuk membuat proses berjalan dengan lebih lancar. Pesanan yang anda inginkan akan dibeli dengan segera.

Panduan akan memberikan anda butiran yuran yang perlu anda bayar. Pesanan akan dihantar terus ke alamat destinasi dan anda hanya perlu membayar mengikut bil.

4. Burung perak

Perak-Burung

Ini adalah perkhidmatan teksi yang disediakan oleh Blue Bird. Ia dikatakan regangan kerana armada yang digunakan agak mewah dan selesa.

Blue Bird menyediakan armada teksi dalam bentuk kereta Mercedes-Benz C200 dan Toyota Alphard untuk perkhidmatan ini. Dengan adanya perkhidmatan ini, kami berharap orang ramai dapat berasa lebih selesa dan selamat semasa dalam perjalanan.

5. Logistik Burung Besi

Besi-Burung-Logistik

Ia bukan sahaja menyediakan perkhidmatan pengangkutan untuk penumpang, malah Blue Bird turut menawarkan pengangkutan untuk barangan yang dipanggil Iron Bird Logistics.

Read More :   15 Cara Menggabungkan Fail PDF menjadi Satu pada Android dan Komputer Riba

Perkhidmatan ini terdiri daripada dua pilihan iaitu pengangkutan kargo berat dan am. Kualiti kenderaan yang digunakan untuk perkhidmatan ini tidak dapat dipertikaikan. Blue Bird menyediakan kumpulan trak.

Skop kawasan perniagaannya agak luas dan meliputi seluruh pelusuk Indonesia. Selain daripada panduan, perkhidmatan ini juga disokong oleh pasukan jurutera yang boleh dipercayai.

Alamat Ibu Pejabat Blue Bird Bali, Kolam Renang, KCB + Nombor Telefon

Blue-Bird-Bola-Dan-Kolam-Strategi

Maklumat tentang ibu pejabat dan kolam terdekat adalah penting untuk diketahui supaya anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan dengan lebih cepat. Hari ini anda bukan sahaja boleh memesan perkhidmatan teksi melalui telefon.

Walau bagaimanapun, Blue Bird juga telah menyediakan aplikasi mudah alih yang boleh anda akses terus melalui telefon bimbit anda. Anda boleh mengakses aplikasi ini dengan mudah dan percuma. Berikut adalah alamat untuk Blue Bird Bali HQ dan kolam teksi.

1. Ibu Pejabat Blue Bird Bali

Alamat: Jl. Raya By Pass Nusa Dua No. 4, Jibaran Denpasar, Bali

Telefon: (0361) 701621, (0361) 701111

2. Kolam Sesetan Bali

Alamat: Jl. Raya Sesetan No. 214, Denpasar Bali 80223.

Telefon: (0361) 728 200, (0361) 723 620

3. Kolam Bali Jimbaran

Alamat: Jl. Raya By Pass Nusa Dua No. 4, Jimbaran, Denpasar Bali

Telefon: (0361) 701 621, (0361) 701 111

Selain menghubungi kolam secara terus, anda juga boleh menghubungi khidmat pelanggan di (0361) 701 621 untuk menggunakan perkhidmatan Blue Bird Bali. CS aktif selama 25 jam dan akan mencari armada yang paling dekat dengan anda.

Lihat juga:

  1. Alamat Teksi Blue Bird Barat, Utara, Tengah, Timur, Selatan
  2. Alamat, Telefon dan Perkhidmatan Teksi Solo Blue Bird
  3. Pusat panggilan 24 jam Akulaku Indonesia, alamat, telefon, media sosial, dll

Share