Ains Dan KemurkaanNya! Tarikh Tayangan dan Banyak Lagi!

Ains Dan KemurkaanNya!  Tarikh Tayangan dan Banyak Lagi!

Mengiklankan

Overlord Musim 4 Episod 11 akan menjadi episod berdarah. Bab sebelum ini adalah mengenai persiapan perang. Pemimpin Red Drop Azuth muncul dalam episod akhir anime. Pasukan elit dari Theocracy, The Red Drop dan Blue Rose berada di Royal Capital untuk mengelakkan kemusnahan. Walau bagaimanapun, kerajaan Re-Estize mungkin turun kepada sifar dalam bab seterusnya.

Episod anime seterusnya hanya akan mengandungi adegan kejam dari perang. Terdapat kemungkinan bahawa pertarungan menarik mungkin berlaku antara The Red Drop dan anak buah Ains Ooal Gown. Walau bagaimanapun, ini hanya satu kemungkinan. Lebih-lebih lagi, kali terakhir Ains menghantar dua orang Nazarick sebagai umpan untuk menghalau askar Red Drop dari sarang mereka. Baca artikel di bawah untuk mengetahui tentang peristiwa dalam episod akan datang!

Overlord Musim 4 Episod 11

Overlord Musim 4 Episod 11: Ains Dan Kemarahannya!

Overlord Musim 4 Episod 11 akan menyaksikan kemusnahan kerajaan Re-Estize. Raja Sihir dengan jelas memerintahkan tenteranya untuk membunuh semua orang dalam kerajaan tanpa belas kasihan. Nampaknya kerajaan Re-Estize tidak berminat untuk meninggalkan sebarang kesan kehadiran manusia di tanahnya. Namun, skuad adamantine dari kerajaan pasti akan menentang pasukan Sorcerous Kingdom.

Selain itu, Mata Jahat boleh membuktikan nilainya dalam pertempuran yang akan datang. Bagaimanapun, kapten Red Drop percaya bahawa Mawar Biru tidak dapat menahan kekuatan Kerajaan Sihir. Ia mungkin benar sehingga satu tahap. Walau bagaimanapun, jika Black Summer masuk secara harmoni dengan Red Drop dan Blue Rose, landskap akan berubah sepenuhnya.

Overlord Musim 4 Episod 11

Apakah Peristiwa yang Berlaku dalam Episod Terakhir?

Episod sepuluh Overlord Musim 4 bermula dengan Ain memerhatikan askar Red Drop yang membunuh Dark Knight mereka. Walau bagaimanapun, raja Tukang sihir mengisytiharkan bahawa dia menyedari kewujudan kuasa ini. Lebih sedikit askar telah dihantar untuk mengesahkan kewujudan mereka setakat ini. Walau bagaimanapun, Ain memutuskan untuk memusnahkan Ibu Kota Diraja dan bukannya menyerang penjuru kerajaan.

Read More :   Naik taraf Permainan PS4 kepada Versi PS5

Pasukan elit dari kerajaan Re-Estize dan Theocracy telah berkumpul secara rahsia untuk membincangkan peperangan bersama dengan kerajaan Srorceror. Bagaimanapun, Mawar Biru menolak tawaran itu dan berkeras mahu melawan Red Drops dengan mereka. Kerajaan Re-Estize Zanac dan Ains bertemu untuk perbualan antara kerajaan. Ains tidak terbuka untuk rundingan dan Zanac terpaksa terlibat dalam peperangan. Namun, orang-orangnya membunuhnya dan dia cuba mendapatkan belas kasihan daripada Ain. Tetapi Ain secara rahsia mengarahkan mereka untuk membunuh mereka dan membubarkan seluruh kerajaan secepat mungkin.

Overlord Musim 4 Episod 11

Overlord Musim 4 Episod 11: Tarikh Tayangan

Overlord Musim 4 Episod 11 akan disiarkan pada 13 September 2022 untuk mendedahkan realiti peperangan kejam. Lebih banyak darah akan tumpah berbanding episod sebelumnya. Walau bagaimanapun, tidak jelas mengapa Ain begitu berminat dengan perisai Raja dan pedang yang dipegangnya. Dia mesti merancang untuk mengeluarkan pedang canggih itu untuk tenteranya. Anime Daily akan menurunkan artikel untuk episod seterusnya sebaik sahaja ia keluar!

Mengiklankan

Source : www.theanimedaily.com

Share