AFK Survival MOD APK (Emas Tanpa Had) 4.0.3 Muat Turun Percuma

AFK Survival MOD APK (Emas Tanpa Had) 4.0.3 Muat Turun Percuma

Muat turun Zombieland: AFK Survival MOD APK versi terkini dan tiada iklan, emas tanpa had dan peraturan naik taraf percuma percuma. Muat turun apk premium ini daripada Android25 sekarang!

Masuk ke kasut watak kegemaran anda dalam rekreasi pertahanan zombi ini dan letupkan minda zombi yang tidak terkira banyaknya.

Pergi ke lebuh raya dan teruskan pengembaraan menghancurkan zombi bersama mangsa yang tersayang dengan kebijaksanaan.
Patuhi prinsip dan JADI HERO semasa anda memperoleh wira dan memimpin pasukan anda dalam rekreasi foto zombi epik ini. Sudah tiba masanya untuk BERJAYA atau MATI!

Terletak dalam alam kiamat pasca-apokaliptik, anda akan mencipta pasukan yang dipertingkatkan dengan watak-watak unik, menaik taraf dengan peralatan perlindungan yang memusnahkan dan bertahan dalam siri cabaran zombi yang melelahkan dalam permainan video RPG perjalanan terbiar yang ketagihan ini. Pertahankan diri anda dan pasukan anda daripada serangan zombi lengai ganas atau mengalami akibatnya.

Read More :   Google Pixel Buds dilancarkan secara rasmi di AS, diikuti oleh negara lain

MOMEN TERBAIK
SISTEM KAWAN
Bagaimanakah anda bertahan dalam dunia perkampungan zombi? Peraturan #29: Sistem kawan. Dalam rekreasi RPG terbiar ini, anda mendapat wira, bersama dengan watak baharu.

TALI PINGGANG KERETA
Ikat wira, anda sudah bersedia untuk perjalanan perlindungan zombi yang menarik dan mendebarkan. Kayuh ke logam dan perjalanan jalan raya merentasi Amerika melalui Boston, Las Vegas, Atlanta dan banyak lagi! Hantar beberapa pasukan dalam rekreasi klik zombi ini untuk peningkatan tambahan dan rampasan dalam beberapa permainan video perlindungan!

TEKAN DUA KALI
Satu di dada, satu di kepala! Ketik untuk memberi tumpuan kepada zombi semasa anda mempertahankan dan menyerang kawanan orang mati. Aktifkan dan buka kunci bakat tersendiri dan menyeronokkan untuk setiap wira. Ketik untuk menaik taraf watak anda dengan senjata dan peningkatan baharu untuk memenangi perlumbaan terbiar zombi epik.

Read More :   Tajuk berita hari ini: Lelaki bersenjata membunuh anggota keselamatan Ogun, menculik wanita, Kizz Daniel, ditangkap di Tanzania

PERGI DAHULU
Anda pasti mahu mengemas pukulan untuk menangani gelombang gergasi zombi mayat hidup dan bos kampung zombi dalam rekreasi perlindungan ini. Peningkatan terbiar ialah pengiktirafan zombi yang mengambil gambar masa lapang. Kumpul dan tingkatkan banyak senjata maut termasuk senapang, pistol, mech dan pisau! Mengambil gambar dengan zombi adalah sesuatu yang memabukkan!

telur Easter
Bingkai lucu dan satu baris semuanya disertakan dalam rekreasi terbiar RPG serangan zombie ini. Semua perkara yang anda fahami dan gemari tentang permainan video zombi dimuatkan ke dalam lawatan rekreasi zombi ini!

MOD PERMAINAN BARU
Menara Babel
Menara zombi epik, keseronokan klik tanpa henti. Matlamat epik anda? Pertahankan penyelesaian anda ke tahap tertinggi untuk menyebut serpihan wira thriller dengan mengambil gambar zombi. Untuk menang, anda perlu berjuang menaiki menara menggunakan watak, senjata dan serangan yang berbeza. Awas! Menembak zombi menjadi semakin sukar apabila perlindungan terbiar anda semakin kukuh dengan peningkatan dan bakat.

Read More :   Ciri Adobe Lightroom MOD APK 7.4.1 (Premium Dibuka Kunci)

Pembunuhan Minggu Ini
Letakkan kemahiran rekreasi AFK anda dalam semak dan bersaing dengan wira yang berbeza untuk Kill of the Week. Pilih racun anda dan pilih daripada 5 liga dengan garis panduan dan undang-undang yang berbeza. Anda akan memperoleh faktor dan sesiapa yang muncul di atas papan pendahulu pada penghujung acara akan menerima ganjaran dan peningkatan istimewa. Ia adalah perlumbaan terbiar RPG! Adakah anda akan berada dalam senarai semak perlindungan zombi?

Ciri Zombieland: AFK Survival MOD APK (Emas Tanpa Had)

  1. Tiada iklan
  2. Emas tanpa had
  3. Peraturan naik taraf percuma

Turut Muat turun

Grand Prix Story 2 MOD APK (Makan Malam Tanpa Had) 2.4.9

Endless Nightmare 2: Hospital MOD APK (Wang Tanpa Had)

Share