Adakah Sjunkie Co Legit Sjunkie Co. Maklumbalas Pelanggan

Adakah Sjunkie Co Legit Sjunkie Co.  Maklumbalas Pelanggan

Kami akan melihat ciri tapak ini untuk membantu kami menjawab soalan Adakah Sjunkie Co Betul Legit?.

Adakah terdapat tapak yang membayar anda untuk mengambil tinjauan? Adakah anda tahu anda boleh memperoleh sehingga $18 hanya dengan merujuk rakan anda?

Sjunkie. Co ialah tapak pendapatan baharu. Ia mendakwa memperoleh wang tambahan dengan mendaftar dan merujuk rakan. Ia semakin popular di Amerika Syarikat. Untuk belajar Adakah Sunkie Co Legit pertama, anda harus membaca artikel ini.

Sjunkie: Adakah ia benar?

Dia tidak mempunyai profil di mana-mana platform media sosial. Laman web ini, walaupun merupakan platform pembangunan khalayak yang paling berkesan, tidak mempunyai kehadiran di Instagram atau Facebook. Mari kita lihat lebih lanjut untuk mengesahkan kesahihannya.

  • PendaftarNAMECHEAP Inc
  • Pendaftaran laman web – Hanya enam bulan sejak laman web itu didaftarkan pada 06/01/2022
  • Indeks amanah – Indeks kepercayaan adalah sangat kecil, hanya 1% bagi setiap tapak yang dipercayai
  • Maklumat yang hilang: Maklumat hubungan tiada dari laman web rasmi. Ini adalah kecacatan yang serius Ulasan Sjunkie Co.
  • Keselamatan Data: Walaupun protokol HTTPS diiktiraf, ia TIDAK semestinya bermaksud penyulitan data.
Read More :   Bintang RHONJ Theresa Guides berkahwin dengan Luis Ruelas dalam perkahwinan dongeng

Tenggelam

Sjunkie Co. mendakwa bahawa ia boleh membantu pengguna memperoleh wang dengan pelbagai promosi. Perisian ini terkenal dengan keupayaannya untuk menjalankan tinjauan dalam talian. Tinjauan dalam talian ini tidak memerlukan pengalaman terdahulu. Anda perlu mengisi borang dan menjawab soalan untuk mengakses sumber pengumpulan data ini. Ini adalah tugas yang mudah dan anda akan diberi pampasan.

Tinjauan dalam talian, serta permainan dalam talian, boleh membantu anda memperoleh wang. Menyelesaikan tugas boleh membantu anda memperoleh mata. Balas Ice Sunkie Co Legit: Kami mendapati bahawa bilangan subjek yang telah anda kerjakan akan mempengaruhi jumlah yang anda dapat. Banyak syarikat terkenal membayar anda untuk menyelesaikan tugas unik, seperti menguji perisian, permainan dan perkhidmatan baharu. Sjunkie akan membayar anda sebaik sahaja anda menyelesaikan kerja itu.

Read More :   Pasukan India memenangi Anugerah Pembuatan Prop di Sidang Kemuncak Cosplay Dunia 2022

Tenggelam

Anda boleh mencari permainan dalam talian dan peluang tinjauan berbayar di banyak tapak yang berbeza. Sjunkie adalah contohnya. Mereka menawarkan pendaftaran percuma dan kad hadiah untuk setiap mata yang anda perolehi. Anda perlu menebus $5 untuk mengeluarkan dana anda. Anda tidak boleh log masuk dengan mana-mana akaun lain seperti FB, Google atau Twitter.

Ulasan Sjunkie Co pelanggan

Tiada ulasan dalam talian untuk tapak ini. Sjunkie tidak mempunyai kisah kejayaan, jadi kami menyemak tapak lain. Sesetengah orang gembira untuk menemui tapak ini. Ada yang mendakwa bahawa jawapan yang salah membawa kepada kehilangan kelayakan. Mereka juga mencuri wang dengan mencuri mata.

Read More :   Kuiz Wang Dapatkan wang, adakah anda benar-benar membayar?

Pelanggan menghadapi masalah mengeluarkan wang kerana kod tidak berfungsi. Orang lain mungkin tidak boleh memohon untuk semua pusingan atau kadangkala hilang kelayakan kerana kesilapan kecil.

kesimpulan

Kami mendapati tapak itu mencurigakan dalam ulasan kami untuk menilai Adakah Sjunkie Co Legit. Jadi berhati-hati jika anda bercadang untuk menggunakannya. Untuk maklumat lanjut tentang Sjunkie, klik.

Maklumat ini membantu. Kami ingin mendengar daripada anda dalam ulasan.

Share