Adakah pengarah Andrea Iervolino berpacaran dengan penyanyi Selina Gomez?

Adakah pengarah Andrea Iervolino berpacaran dengan penyanyi Selina Gomez?

Andrea Iervolino ialah seorang pengarah dan ahli perniagaan. Dia dikatakan telah membuat debut pembuatan filem AS dengan The Merchant of Venice, yang ditayangkan di Festival Filem Venice 2004.

Adakah pengarah Andrea Iervolino menjalinkan hubungan dengan penyanyi Selina Gomez?

Sama ada Selena Gomez dan Andrea Iervolino berkencan atau tidak, satu perkara yang pasti: mereka akan menjadi pasangan yang hebat. Selena dilihat ketawa dan bergurau dengan rakan-rakannya pada hari yang indah, dan kedua-duanya kelihatan sangat bersemangat. Dia dilihat berbual dengan Andrea, yang berpakaian kasual dengan seluar putih dan kemeja-T hijau ketika berada di atas dek kapal layar.

Kedua-duanya kemudian kelihatan lebih rapat berbanding sebelum ini apabila dia menanggalkan bajunya dan mandi sebentar untuk menyejukkan badan. Kemudian, mereka dilihat berseronok apabila Andrea mengheretnya ke dalam laut. Kemudian pada hari itu, semasa Selena keluar menaiki jet ski, kedua-duanya dilihat memakai jaket keselamatan biru ketika mereka menunggang bersama beberapa rakan lain di atas kembung kuning.

MailOnline telah menghubungi wakil untuk Selena dan Andrea untuk mengulas. Iervolino tidak pernah terlibat secara romantik dengan gadis lain sebelum ini. Oleh itu, mungkin ada masalah besar antara mereka.

Andrea Iervolino Umur, Keluarga, Kehidupan Awal

Di Cassino, Itali, Andrea Iervolino dilahirkan pada 1 Disember 1987 (umur 34). Dia mempunyai kewarganegaraan Itali. Tandanya ialah Sagittarius dan dia tergolong dalam kumpulan etnik kulit putih.

keluarga Andreas Iervolinos
AMBI GALA 2017 Sumber: INSTAGRAM

Di wilayah Itali Lazio, Cassino ialah tempat kelahiran Andrea Iervolino. Sonia, ibunya, telah menjadi anak angkat ketika dia masih kecil dan kemudiannya berpindah ke Itali. Datuknya meninggalkan perniagaan keluarga di tangan yang tidak berpengalaman apabila dia pergi, walaupun pada hakikatnya bapanya, Giovanni, berasal dari keluarga Itali yang kaya. Keluarga itu mengalami kebangkrutan yang cepat.

Teman wanita Andrea Iervolino, bagaimana dengan hubungannya?

Selena dan Andrea telah menghabiskan banyak masa bersama pada masa lalu. Pasangan itu dilaporkan bekerja bersama dalam filem Dubious Battle 2016, menurut Daily Mail. Mereka dikesan pada tahun 2019 meneroka jalan-jalan di Rom semasa di sana untuk hari lahirnya. Nampaknya mereka menghabiskan tahun lepas bersama-sama juga.

Hanya beberapa minggu yang lalu, sumber yang rapat dengan Selena memberitahu E! bahawa walaupun dia tidak berpacaran pada masa ini, dia “terbuka untuk mula meletakkan dirinya di sana semula.” Dia mengambil masa setiap hari semasa ia datang dan menumpukan pada dirinya dan muziknya. Andrea juga telah melindungi media daripada kehidupan peribadinya.

Kerjaya Andrea Iervolino, Apakah profesionnya?

Pengeluar, usahawan dan usahawan Itali-Kanada Andrea Iervolino. Pada tahun 2003, dia membuat filem pertamanya, The Cavalier of Love, di Itali. Menerbitkan bersama The Humbling pada 2014, sebuah filem yang ditayangkan perdana di seluruh dunia di Festival Filem Antarabangsa Venice ke-71, menandakan penyertaan pertamanya dalam pembikinan filem Amerika.

Dalam Dubious Battle, Festival Filem Antarabangsa Toronto 2016 dan Festival Filem Antarabangsa Venice ke-73, dan Waiting for the Barbarians, yang dikeluarkan pada 2019, telah ditayangkan di seluruh dunia di Festival Filem Antarabangsa Venice ke-76. Beliau berkhidmat sebagai presiden Festival Filem dan Muzik Dunia Ischia pada 2016 dan merupakan duta pawagam Itali di seluruh dunia untuk Festival Filem Kontemporari Itali (ICFF).

Iervolino dan Monika Gomez del Campo Bacardi mengasaskan Kumpulan Media AMBI pada 2013, sebuah pakatan global perniagaan yang meliputi semua aspek pembikinan filem, daripada pengeluaran hingga pengedaran. Pada 18 Jun 2018, Iervolino menerima Knight of the Italian Republic (Cavaliere Della Repubblica Italiana) daripada Sergio Mattarella, presiden Itali, dan Kedutaan Itali di Kanada.

Kepujian ini, yang dianugerahkan untuk “nilai yang dicapai oleh negara” dalam bidang kesusasteraan, seni, ekonomi, perkhidmatan awam, aktiviti sosial, dermawan dan kemanusiaan serta untuk perkhidmatan yang lama dan terbilang dalam ketenteraan dan kerjaya. perbezaan tertinggi Republik. Iervolino dinamakan sebagai penerbit untuk ditonton pada 2016 dan salah seorang daripada Variety’s Dealmakers pada 2015. Beliau telah dimasukkan dalam senarai Variety 500 orang paling berpengaruh dalam media global pada 2020.

Berapakah nilai bersih Andrea Iervolino?

Penerbit filem Itali Andrea Iervolino mempunyai nilai bersih lebih $5 juta. Iervolino Entertainment, syarikat pengeluaran antarabangsanya, didagangkan di Bursa Saham Milan.

Baca juga: Petinju juara dunia Australia Johnny Fameson meninggal dunia pada usia 77 tahun

Walaupun krisis global yang disebabkan oleh wabak virus COVID-19, yang mempunyai kesan paling serius terhadap industri hiburan. Iervolino Entertainment (IE) dijangka mencapai nilai €720 juta.

Dia pergi ke sekolah dan kolej apa?

Sekolah menengah Andrea Iervolino pergi ke atau universiti yang dia lulus semuanya untuk direbut. Ini, kita boleh mengandaikan bahawa dia menamatkan pengajian di kampung halamannya.

Adakah ia boleh didapati di mana-mana jenis platform media sosial?

Andrea Iervolino aktif di Facebook, Instagramdan Twitter. Dia mempunyai 6.2k pengikut di Facebook, 1.3 juta pengikut di Instagram dan 4,023+ pengikut di Twitter.

Ketinggian Penampilan Fizikal, Berat Andrea Iervolino

Ketinggian Tidak tersedia
warna rambut Hitam
Warna mata Hitam
Berat badan Tidak tersedia
Jenis badan sesuai
Orientasi seksual Lurus

Kita patut tahu fakta menarik tentang Andrea Iervolino

kewarganegaraan Itali
Etnik putih
tanda zodiak Sagittarius
Status Hubungan Dalam hubungan

Read More :   TikTok Asia 19.5.5 Berikut ialah faedah dan cara memuat turunnya
Share