Adakah Nicholas Galitzine gay? Khabar angin atau realiti

Adakah Nicholas Galitzine gay?  Khabar angin atau realiti

Adakah Nicholas Galitzine gay? Khabar angin atau realiti

Adakah Nicholas Galitzine gay?

Pelakon dan selebriti terkenal Nicholas Galitzine sentiasa menjadi nama dalam berita untuk lakonannya tetapi sekarang dia dalam berita untuk seksualitinya. Terdapat khabar angin yang tersebar di media sosial bahawa Nicholas Galitzine adalah gay. Dalam artikel ini, kita akan mengetahui sama ada ini adalah a khabar angin atau realiti.

Siapa Nicholas Galitzine?

Seorang pelakon muda berpendidikan dari England bernama Nicholas Galitzine terkenal kerana memainkan watak pemuzik British Johnnie Blackwell dalam filem drama 2016 “High Strung”. Dengan pelakon Sofia Carson memainkan watak utama dalam komedi romantik ‘Purple Heart’ yang akan datang, aktres itu baru-baru ini memainkan watak Luke.

Komedi Ireland Good Devil, diarahkan oleh Connor Masters, menambah pelakon berusia 27 tahun itu sebagai ahli pelakon pada 2016. Dalam filem seram fantasi 2020 The Craft: Legacy, dia juga memainkan watak Timmy.

Read More :   Segera! WHO dengan cadangan untuk lelaki akibat cacar monyet - Darik News

Menurut halaman IMDbnya, dia muncul dalam “Cinderella” 2021, di mana Putera Robert membintangi bersama artis popular Camila Cabello.

Status perkahwinan dan perhubungan

Tiada perkongsian romantis untuk Nicholas Galitzine, yang kini bujang dan bujang. Bagaimanapun, pelakon Inggeris itu tidak membuat sebarang pendedahan lain mengenai pasangannya. Dia mengekalkan tahap kerahsiaan yang tinggi tentang hubungannya walaupun mempunyai peminat yang tidak berkesudahan. Pelakon muda itu telah membangunkan persediaan yang besar dalam bidangnya dan kini pakar dalam lakonan.

Nilai Bersih Nicholas Galitzine

Nicholas Galitzine adalah salah seorang pelakon terkaya dan paling disukai dalam bidangnya. Nilai bersih Nicholas Galitzine adalah kira-kira $1.5 juta, menurut analisis data daripada sumber seperti Wikipedia, Forbes dan Business Insider.

Read More :   Vaughn Grissom Nilai Bersih 2022 dan Kontrak: Berapakah gajinya dengan Atlanta Braves?

Mengenai seksualiti Nicholas Galitzine, adakah Nicholas Galitzine gay atau lurus?

Nicholas Galitzine belum keluar sebagai gay. Pelakon Inggeris itu tidak mendedahkan secara terbuka orientasi seksualnya. Di internet dan media sosial, terdapat dakwaan palsu bahawa Nicholas adalah gay. Dalam filem “Handsome Devil” 2016, Nicholas Galitzine memainkan peranan sebagai tuan warna. Eksekusi Conor Masters dilakukan oleh Nicholas Galitzine dalam “Syaitan Tampan” pada 2016.

Walau bagaimanapun, dalam filem drama 2016 “Syaitan Tampan”, pelakon itu memainkan watak gay. Conor Masters, seorang kanak-kanak kecil yang pernah mengalami homofobia dan buli, membuat pemindahan daripadanya.

Bulatan Pengkritik Filem Dublin menamakan filem itu sebagai contoh terbaik ciri Ireland 2017 selepas menerima ulasan yang menggalakkan.

Read More :   Blue YouTube Mod Apk Muat Turun Versi Terkini Tanpa Iklan 2022 Percuma

Anugerah Akademi Filem dan Televisyen Ireland (IFTA) 2018 mencalonkannya untuk Filem Cereka Terbaik sebanyak empat kali, memperoleh sejumlah lapan pencalonan. Pertandingan tahunan Celtic Media 2018 menyaksikan ia turut memenangi Anugerah Drama Tunggal Terhebat. Selain itu, filem ini telah ditayangkan di Festival Filem LGBT FilmOut San Diego 2017. Selain itu, pelakon muda itu membawakan watak LGBTQ+ dalam filem seram fantasi ‘The Craft Legacy’ pada tahun 2020. Bersama artis Gideon Adlon, Lovie Simone dan pelakon transgender Zoey Luna, dia memainkan watak Timmy.

Walaupun memainkan peranan LGBTQ+ dalam dua filem yang sangat berasingan, dia tidak menerima sebarang pengiktirafan untuk menjadi sebahagian daripada komuniti LGBTQ+.

kesimpulan

Nicholas Galitzine bukan gay, semua perkara di media sosial hanyalah khabar angin.

Share