Adakah Kayla Itsines Bercerai? Fitness Influencer Berpisah Dengan Tobi Pearce Dan Mengumumkan Pertunangan Dengan Jae Woodroffe

Adakah Kayla Itsines Bercerai?  Fitness Influencer Berpisah Dengan Tobi Pearce Dan Mengumumkan Pertunangan Dengan Jae Woodroffe

Apakah yang menyebabkan Tobi Pearce dan Kayla Itsines berpisah?

Setahun selepas kelahiran anak mereka, pada tahun 2020, Tobi Pearce dan Kayla Itsines mempunyai bayi. Warga Australia itu mengumumkan perpisahan daripada pasangan itu di Instagram selepas hampir lapan tahun berkahwin. Semua orang terkejut apabila mereka berpisah, tetapi mereka gagal memuaskan hati pengikut mereka.

Warga Australia itu mendakwa bahawa selepas membina empayar kecergasan bersamanya program latihan BBGdia dan Pearce akan “kekal berkawan baik” sambil membesarkan anak mereka yang berumur satu tahun.

Kayla, yang berusia 29 tahun ketika berpisah dengan Tobi, memberi jaminan kepada hampir 13 juta pengikut Instagramnya bahawa persahabatannya dengan Pearce ‘bertambah kukuh’ ketika mereka membesarkan anak mereka dan ‘BERPELUH’ bersama.

Dia kemudian mengumumkan kepada semua pengikut Instagramnya: “Saya dan Tobi telah memilih untuk bercerai selepas lapan tahun berkahwin. Ibu bapa, saudara mara dan kawan rapat Arna yang berbakti adalah kami dan akan sampai bila-bila.

Read More :   Syarat dan cara mendaftar untuk Maxim City Entire

Dia menutup mesej Instagramnya dengan berkata: “Saya berterima kasih atas kebaikan dan sokongan anda semasa masa sukar ini. Tetapi setahun selepas bercerai dengan bekas suami dan rakan kongsi perniagaannya, pakar kecergasan itu berkata dia sedang bergelut untuk membesarkan anak-anaknya sendiri.

Selepas lapan tahun berkahwin, gimnas itu menulis: “Selepas lapan tahun perkahwinan, Tobi dan saya telah membuat keputusan yang sukar untuk berpisah. Kami akan sentiasa menjadi ibu bapa, saudara mara dan kawan rapat Arna yang berbakti.

BACA LEBIH LANJUT: “Gula” Shane Mosley dan Penyelesaian Perceraian Gene Mosley? Maklumat bekas pasangan

Siapakah Ayah Bayi Kayla the Fitness Trainer? Maklumat tentang anak perempuan Arna

Bapa kanak-kanak itu ialah bekas suami Kayla, Tobi Pearce. Anak perempuan bekas pasangan cantik itu bernama Arna Leia dan Kayla masih belum melahirkan anak kedua pasangan itu.

Read More :   Roller Coaster Sohor kini Madrid Luna Park 2022

Apabila Kayla dan Tobi pertama kali bertemu di gim pada tahun 2012, mereka mengasaskan salah satu aplikasi latihan dalam talian yang paling terkenal dalam sejarah. Setahun selepas perkahwinan mereka, mereka mengalu-alukan anak perempuan mereka Arna ke rumah mereka.

BACA LEBIH LANJUT: Jenny Landreth Perceraian: Jenny Landreth dan Mark Thomas: Bercerai atau tidak? Spekulasi itu didorong oleh interaksi Twitter pelawak itu dengan peminat

Adakah Kayla Itsines Bercerai?  Fitness Influencer Berpisah Dengan Tobi Pearce Dan Mengumumkan Pertunangan Dengan Jae Woodroffe

Dianggap sebagai pasangan yang sempurna, hubungan mereka berdua berakhir dengan tragis. Selepas perceraian mereka, sebuah syarikat perisian Amerika membeli perniagaan kecergasan pasangan itu untuk kira-kira $400 juta. Apl SWEAT sahaja menghasilkan pendapatan AS$99.5 juta pada 2020, menurut Kajian Kewangan Australia.

Read More :   Biodata, profil dan butiran ahli NEWJEANS

Di Instagram, tempat dia sering berkongsi foto anaknya Arna, Kayla mempunyai hampir 15 juta pengikut.

Untuk sebarang kemas kini, teruskan melayari laman web kami ectehub.com

Share