Adakah itu sebab Power Star tidak muncul di acara Godfather…?

Adakah itu sebab Power Star tidak muncul di acara Godfather…?
Megastar Chiranjeevi, yang telah mendapat reputasi sebagai wira terbaik dalam industri filem Telugu, sangat sibuk dengan beberapa siri filem selepas penyertaannya semula.

The Godfather, arahan Mohan Raja dalam siri ini, bersedia untuk bertemu penonton pada 5 Oktober sebagai hadiah daripada Dussehra. Dalam susunan ini, program promosi berskala besar turut dijalankan. Jika tidak, pihak penganjur berpendapat majlis pra-tayangan filem ini sepatutnya dirancang dengan sangat hebat.

Peminat Pawan sangat gembira apabila berita datang bahawa Power Star Pawan Kalyan akan menghadiri majlis itu sebagai tetamu utama. Menonton Megastar Power Star di pentas yang sama adalah festival untuk peminat. Bagaimanapun, menurut maklumat terkini, nampaknya Pawan Kalyan tidak menghadiri majlis tersebut. Pawan Kalyan kini dalam lawatan ke AS dan akan kembali ke India selepas Dussehra.

 

Dengan arahan ini, penerbit dimaklumkan bahawa Pawan Kalyan, yang dalam perjalanan perniagaan ke Amerika, tidak dijemput ke majlis ini dan tidak boleh diganggu. Dalam susunan itu, penerbit pun nampaknya tidak menjemput Pawan Kalyan ke majlis ini. Pawan Kalyan bersedia untuk berhenti kerja pentingnya jika Megastar Chiranjeevi menghubungi.

 

Bagaimanapun, dilaporkan bahawa Chiranjeevi yang tidak mahu mengganggu kerja Pawan Kalyan menasihatkannya supaya tidak menjemputnya ke majlis ini, dan berita mengenai Pawan Kalyan menjadi viral di media sosial dan peminat agak kecewa. Dan masih dapat dilihat sejauh mana kebenaran berita ini.

Penilaian Ulasan Filem Telugu RRR

Adakah itu sebab Power Star tidak muncul di acara Godfather…?

peluang pekerjaan

Jika anda mempunyai bakat, masa lapang dan tenaga untuk menulis filem dan berita hiburan… Anda mempunyai peluang sebagai penulis/wartawan di India Herald Group. Hantar profil anda hari ini dan contoh berita terbaik yang pernah anda tulis.

Read More :   Cara Hack Battle Point Mobile Legends

[email protected]
04042601008

Sumber: IndiaHerald.com – murali krishna]]>

Source : www.indiaherald.com

Share