Adakah ibu bapa Dave Robert masih hidup? Ayah Ibu dan Adik Beradik » BeritaCampuran

Adakah ibu bapa Dave Robert masih hidup?  Ayah Ibu dan Adik Beradik » BeritaCampuran

Los Angeles Dodgers of Major League Baseball (MLB) diuruskan oleh penyelia besbol terkenal Amerika dan bekas peserta Dave Roberts.

Sebelum dinamakan sebagai penyelia Dodgers pada 2016, beliau menikmati profesion selama sepuluh tahun termasuk terlibat dengan 5 kumpulan MLB yang berbeza dan latihan untuk Padres San Diego. Dia melancarkan satu musim besbol untuk Boston Crimson Sox. Bekas atlet itu menggunakan tangan kirinya untuk membaling dan memukul.

Walaupun Dave hanya menghabiskan satu musim dengan Boston Crimson Sox, pencapaian besbol yang paling diingatinya ialah mencuri pangkalan kedua yang penting dalam ALCS 2004, yang menjadi pemangkin untuk larian Sox ke gelaran bersejarah mereka pada tahun itu.

Ayah dan ibunya ialah ibu Jepun dan bapa Afrika Amerika. Bagaimana dengan ibu dan ayahnya sekarang? Tetapi adakah ibu dan ayahnya wujud? Periksa sejarah masa lalu rumah tangga pemain luar sebelumnya.

Adakah ibu bapa Dave Robert masih hidup?

Waymon Roberts dan Eiko Roberts ialah ayah dan ibu Dave Roberts. Malangnya, bapa penguasa besbol yang setia itu meninggal dunia pada Mac 2017 pada usia 68 tahun ketika berada di kem Dodgers di Arizona.

Read More :   Ulasan Chortle {Ogos 2022} Apakah yang ditawarkan oleh tapak ini?

Dia bergegas untuk berada di rumahnya selepas meninggalkan kem. Eiko yang menghidap penyakit Parkinson. Dia adalah antara ramai penduduk San Diego yang menderita penyakit sistem saraf. Lapan tahun selepas diagnosis, dia kehilangan suaminya akibat penyakit itu pada 2017.

Persatuan Parkinson San Diego menawarkan Eiko bantuan dan inspirasi yang berlebihan. Dia mengakui bahawa rumah tangganya, terutamanya anak lelakinya yang setia, pengurus Los Angeles Dodgers, memberikannya sebahagian besar kekuatannya.

Walaupun dia mempunyai jadual yang penuh, Dave tetap berhubung dengan ibunya. Di samping itu, dia mendakwa bahawa ibunya sentiasa dalam fikirannya. Anak-anak dan cucu-cucu Eriko sentiasa berada di sisinya.

Temui Dave Roberts, bapa Waymon Roberts dan ibu Eiko Roberts

Waymon Roberts, ayah Dave Roberts, bertemu dan berkahwin dengan Eiko Roberts semasa berkhidmat sebagai Marin Amerika Syarikat di Jepun. Bapanya dilahirkan dan dibesarkan di Texas dan mendaftar di Marin sebagai junior pada tahun 1969.

Read More :   Vitae Aeternum: Temu bual Medleyfaire Musim Panas Dunia Baharu, permainan solo, perumahan dan banyak lagi

Mereka mengalu-alukan anak lelaki mereka, Dave, pada tahun 1972 di Okinawa, Jepun, selepas 4 tahun berkahwin. Waymon kekal sebagai Marin sehingga 1998, apabila dia bersara sebagai Sarjan Gunnery Grasp. Semasa berkhidmat, dia berpindah ke banyak pangkalan di seluruh dunia.

Dave berpindah dari satu pangkalan tentera ke pangkalan tentera yang lain selama dua hingga beberapa tahun sebagai bayi. Dilahirkan di Okinawa, rumah tangganya akhirnya menetap di San Diego selepas dipindahkan ke pelbagai pangkalan di California, California Utara, Hawaii, dan kemudian kembali ke Okinawa.

Beliau bermula di Vista Exessive College sebagai pelajar baru dan diiktiraf sebagai peserta paling disayangi dalam kumpulan besbol universiti junior. Pada tahun berikutnya, Dave berpindah ke Rancho Buena Vista Exessive College, tempat dia cemerlang dalam besbol, bola sepak dan bola keranjang.

Dave Roberts Brothers

Waymon Roberts dan Eiko Roberts, ayah dan ibu kepada Dave Roberts, mempunyai seorang lagi anak kecil yang sama cantiknya. Di sebelah kakaknya Melissa Roberts, dia membesar. Masing-masing agak tertutup dan sentiasa berjumpa antara satu sama lain.

Read More :   J Balvin Is Not Dead: Hoax Death Disahkan, Nilai Bersih dan Apa Yang Berlaku

Bekas pemain luar itu memberi adiknya satu tan kredit kerana menyokong ibu mereka, Eiko Roberts, ketika dia bertarung dengan penyakit Parkinson.

Uncover: Adakah Gudaf Tsegay Muslim? Masa Lalu Keluarga Ethiopian Tigray Runner

Lebih banyak untuk mengetahui tentang Isi Rumah Dave Roberts

Pada tahun 1997, Tricia Roberts, kekasih sekolah menengah Dave Roberts, telah berkahwin. Cole dan Emma masing-masing adalah anak lelaki dan perempuan pasangan itu. Anak perempuan mereka mewakili Kolej Loyola Marymount dalam besbol kolej.

Pada Mac 2010, Roberts didiagnosis dengan limfoma Hodgkin. Bekas atlet itu melaporkan pada Jun 2011 dia mendapat laporan perubatan telus selepas rawatan.

Sejak 2008, beliau telah menjadi rakan kongsi dalam Crimson Sew Winney yang berpangkalan di Cardiff, CA bersama bekas rakan sepasukan Wealthy Aurilia, rakan baik Noelle Micek dan rakan sekerja John. Dave adalah seorang Kristian dan bercakap tentang agamanya tanpa henti.

Share