Adakah Castro mati dalam Hunter x Hunter? Jawablah

Adakah Castro mati dalam Hunter x Hunter?  Jawablah

Pemandu

Tertanya-tanya jika Castro sudah mati dalam Hunter X Hunter? Kami mempunyai jawapan yang anda cari. Ini semua yang anda perlu tahu.

Hunter x Hunter kekal sebagai penyertaan yang terkenal dalam genre Shonen yang lebih luas, dan atas sebab yang baik. Siri ini meraikan dan menyahbina kiasan Shonen biasa, memperjuangkan kiasan itu sejurus sebelum menumbangkannya untuk kebaikan plot yang lebih besar. Ini mungkin bagus untuk mereka yang tahu apa yang mereka mahu, tetapi jika anda tidak, tidak menghairankan jika anda tertanya-tanya: Adakah Kastro mati dalam Hunter x Hunter? Nasib baik, kami berada di sini untuk menyelesaikan perkara ini dengan panduan yang mudah diikuti.

Read More :   Haerin NEWJEANS

Adakah Hisoka membunuh Castro dalam Hunter x Hunter? Jawablah

Untuk memotong terus untuk mengejar: Ya, Castro telah dibunuh oleh Hisoka dalam arka Hunter x Hunter’s Heaven’s Arena.

Sebab mengapa terutamanya boleh direbus kepada dua faktor utama. Yang pertama ialah saingan Castro, Hisoka, tidak lagi melihat sebarang ruang untuk pertumbuhan kebolehannya. Dalam pertarungan mereka sebelum ini, dia tidak membunuh Castro kerana Castro belum lagi menakluk wilayah tertentunya, Nen. Sekiranya dia berbuat demikian, dia boleh menjadi Booster yang sangat berkuasa yang mampu memberikan Hisoka pertarungan yang layak hingga mati.

Malangnya, Castro tidak menyedari keperluan untuk mengkhususkan diri dalam kapasiti Nen semulajadinya. Akibatnya, dia menghabiskan masanya mengembangkan kebolehan yang dimiliki oleh kelas Conjurer. Ini seterusnya menghalang pertumbuhan potensinya sebagai Booster dan menjadikannya lebih lemah daripada yang Hisoka harapkan.

Read More :   Watak Impak Genshin Terbaik - metroandalas.co.id

Sebab kedua ialah pendekatan Hunter x Hunter untuk membunuh dan membunuh tidak sekatan seperti anime Shonen yang lain. Walaupun anime lain menjauhkan diri daripada tema ini untuk memastikan cerita lebih sesuai untuk penonton yang lebih luas, Hunter X Hunter menerimanya untuk menyahkonstruk genre secara keseluruhan dan meningkatkan kepentingannya sendiri untuk banyak pertempuran yang dilakonkan oleh wataknya.

Oleh itu, pada dasarnya setiap watak menghadapi kematian dalam setiap pertempuran yang mereka masuki. Tiada watak yang dijamin untuk bertahan, malah mereka yang mempunyai perisai plot tidak dijamin untuk kekal selama-lamanya.

Harapan itu dapat menjelaskannya sama ada Castro sudah mati atau tidak dalam Hunter x Hunter. Untuk lebih lanjut mengenai siri ini, lihat mana-mana artikel berkaitan di bawah. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang anime secara umum, lihat senarai pertarungan anime terbaik sepanjang masa kami, persaingan anime terbaik dan penjahat anime terbaik.

Read More :   Novel Reaper Of The Drifting Moon_Sub Indo
Share