92,000 pil fentanyl dan 10 kilo meth dirampas oleh penguatkuasa undang-undang Portland

92,000 pil fentanyl dan 10 kilo meth dirampas oleh penguatkuasa undang-undang Portland

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Penguatkuasaan undang-undang di kawasan Portland merampas sejumlah besar pil fentanyl, methamphetamine dan kokain semasa siasatan baru-baru ini.

Menurut Fox 12 Oregon, penggubal undang-undang dari Bahagian Siasatan Khas Pejabat Sheriff Daerah Multnomah menyedari pada 18 September bahawa seseorang yang membawa sejumlah besar dadah haram melalui kawasan itu.

Berhubung dengan Pasukan Petugas Antara Agensi Daerah Clackamas, penggubal undang-undang mengikut suspek dalam kenderaan menuju ke Daerah Clackamas. Timbalan menteri menerima arahan yang membenarkan mereka menghentikan pemandu dan menggeledah kenderaan.

Penggubal undang-undang menemui 92,000 pil fentanyl, tiga kilo kokain dan 10 kilogram meth di dalam kereta. Juga, pejabat sheriff menyatakan bahawa kokain telah dihentikan dengan fentanyl.

APA ITU FENTANIL? MAKLUMAT LANJUT UNTUK MENGETAHUI TENTANG DADAH BERBAHAYA

Baru-baru ini, DEA telah merampas pil fentanyl pelangi yang terdapat dalam pelbagai warna, bentuk dan saiz yang terang.

Baru-baru ini, DEA telah merampas pil fentanyl pelangi yang terdapat dalam pelbagai warna, bentuk dan saiz yang terang.
(DEA )

Penguatkuasaan undang-undang dilaporkan mengambil masa berbulan-bulan untuk menyelesaikan siasatan. Mereka percaya simpanan dadah yang diperdagangkan akan dijual di kawasan Portland.

Fentanyl sangat bergantungSaya pemiliknya Opioid sintetik yang hampir 100 kali lebih kuat daripada morfin, menurut Pentadbiran Penguatkuasaan Dadah A.S. Sheriff menyatakan bahawa walaupun dua miligram produk itu boleh menyebabkan seseorang mati akibat dos berlebihan.

WHITE HOUSE UMUMKAN PEMBIAYAAN UNTUK BELIA MELAWAN PROGRAM MELAWAN ‘EPIDEMIK TERLALU DOS’

Selepas penguatkuasa undang-undang merampas dadah itu, dua orang telah ditangkap dan didakwa memiliki dadah – Easton Hallock, 23, dan Talujah Miroff, 24.

“Malah sebilangan kecil fentanyl – satu pil – boleh membunuh,” kata Sheriff Mike Reese dalam satu kenyataan yang diperoleh Fox 12. “Dengan mengambil lebih 90,000 pil fentanyl dari jalan-jalan kami, penggubal undang-undang kami menyelamatkan banyak nyawa.”

Read More :   TBR VIP Injector V39 (FREE FIRE) Muat Turun Untuk Android

KLIK DI SINI UNTUK MUAT TURUN APLIKASI BERITA FOX

Source : www.foxnews.com

Share