7 Permainan Luar Talian Android Terkini dan Terbaik Kualiti HD

7 Permainan Luar Talian Android Terkini dan Terbaik Kualiti HD

7 Permainan Luar Talian Android Terkini dan Terbaik Kualiti HD – Ini berita baik untuk pasangan kekasih permainan luar talianAyuh, kita tutup talian. Kami akan kongsikan kumpulan permainan luar talian android terbaik yang mana satu boleh anda mainkan tanpa memerlukan sambungan internet.

7 Permainan Luar Talian Android Terkini dan Terbaik Kualiti HD
Permainan Android Luar Talian yang Dipilih

Banyak mudah untuk anda bermain apabila sambungan perlahan, Permainan yang rakan falsafah akan kongsikan mempunyai grafik yang baik dan permainan yang mengasyikkan. Jadi walaupun anda bermain sepanjang hari, anda tidak akan bosan.

Tidak perlu berlama-lama Di bawah ialah cadangan untuk permainan Android luar talian yang boleh anda muat turun dan main terus pada telefon bimbit anda.

1. Demam Penutup

Ia menduduki tempat pertama antara 6 yang lain. Ini adalah biasa tutup api Ini adalah permainan luar talian android terbaik dan terkini pada tahun 2022. Sesiapa yang cuba bermain permainan ini sudah tentu ketagih.

Grafik yang dipersembahkan sangat baik, sangat jelas, seperti melihat air dengan gogal menyelam. Masih sangat hebat.

Apatah lagi permainan yang mereka tawarkan. Pengembaraan dengan banyak watak untuk dipilih, ia tidak akan membosankan anda.

Digabungkan dengan pelbagai senjata dengan warna dan bentuk yang unik. Semua siap memanjakan mata sambil bermain.

Baca juga: 5 Permainan Ninja Terbaik, Terkini dan Sangat Menarik pada Telefon Android

2. Tinny Troopers 2: Ops Khas

Comel-sweet tapi maut, itulah nama panggilan askar Tinny pada permainan Tinny Troopers ini. Rasai keseronokan keseronokan yang berbeza apabila anda perlu memainkan watak pahlawan yang comel.

Badannya kecil, tetapi tugas yang dicubanya agak mencabar. Seperti menyerang kumpulan musuh di berek atau menyerang pangkalan musuh dengan bantuan beberapa orang tentera.

Read More :   √ Kajian Mak Cik Betty

Walaupun tenteranya kecil, permainan android luar talian terbaik dengan saiz MB kecil menawarkan grafik yang cantik. Anda tidak akan bosan jika anda mula bermain. Ia sebenarnya ketagih

3. Saudara seperjuangan 3

Beberapa askar AS bersedia untuk melaksanakan misi tempur di medan perang. Pemain boleh menjadi yang pertama melompat terus ke medan perang.

Grafiknya bagus dan perspektif orang pertama (FPS) akan membenamkan pemain dalam suasana.

Kisahnya ialah askar itu bersedia untuk menjalankan misi di seluruh dunia dan membunuh musuh dari pelbagai asal negara.

Ia bukan sahaja dianggap sebagai permainan luar talian android HD terbaik kerana ia telah dimuat turun oleh lebih 10 juta pengguna, ekspedisi ini tidak membosankan, grafiknya hebat dan pertempurannya menarik.

Salah satu sebab menarik untuk bermain ialah permainan ini boleh dimainkan di luar talian tanpa kuota sedikit pun. Hebat!

4. Enam- Senjata

Kualiti permainan yang dikeluarkan oleh Gameloft sebagai penyedia permainan yang hebat tidak dapat diragui. Anda tidak akan kecewa, terutamanya sehingga anda menyesal memuat turunnya.

Anda akan dijemput untuk merasai pengalaman menjadi koboi Amerika yang bersedia untuk menyelesaikan misi. Berjuang dengan Pirates atau bunuh tentera Zombie. Bolehkah anda bayangkan betapa menyeronokkannya?

5. Drone Shadow Strike

Kelebihan permainan android offline terbaik ini ialah kami bebas bermain pada bila-bila masa dan di mana sahaja selagi bateri masih ada.

Tak takut kehabisan kuota atau gangguan wifi. Jadi anda tidak memerlukan rangkaian internet untuk bermain permainan Drone Shadow Strike ini

Kami akan menjemput anda untuk meneroka udara menggunakan dron. Cari dan tolak setiap pergerakan musuh yang kelihatan dan hancurkan mereka dengan kejam. Jadi ia pasti satu pengalaman yang menarik dan mengujakan.

Read More :   14 cách để nhận chip miễn phí Higgs Domino Island 2022

6. Warhammer 40,000

Grafik yang cantik adalah sebab mengapa ia adalah salah satu permainan android luar talian yang terbaik.

Selain itu, jenis permainan yang dimainkan adalah anti arus perdana. Perang biasanya antara manusia dan manusia, apabila menggunakan senjata manusia.

Jika Warhammer 40,000 itu, kami akan berfungsi sebagai bot untuk mencari dan memusnahkan bot lain dalam misi perang.

Kerana grafiknya hebat dan terdapat banyak permainan dalam permainan ini jadi ia tidak membosankan anda. Ini bermakna anda perlu mempunyai spesifikasi telefon mudah alih yang hebat.

RAM dan ROM sepatutnya mencukupi apabila anda ingin memuat turun permainan ini. Jika tidak, ia hanya bermakna menunggu untuk mendapatkan telefon bimbit baru. hehe

Baca juga: 5 Permainan Simulator Bas Terbaik dan Terkini pada Telefon Pintar Android

7. Mereka Yang Boleh Menghidupkan semula

Seterusnya. Permainan yang boleh dimainkan tanpa kuota dan menggunakan ciri android ini menawarkan lebih kurang 180 tugasan yang sedia untuk pengguna menjadi ketagih dan tidak bosan.

Sebagai tambahan kepada banyak pencarian, watak yang ditawarkan untuk menyelesaikan pencarian ini bukanlah satu-satunya. Jadi anda boleh menjalankan watak lain untuk tidak bosan.

Permainan ini juga boleh dimainkan secara online, anda tahu, hanya jika anda bosan dengan lawan BOT.

Macam ni Berikut ialah 7 permainan luar talian Android terbaik untuk kami. Saya harap ia boleh menjadi rujukan kepada anda yang sedang mencari nasihat permainan.

Carian yang paling banyak dicari:

 • Permainan manakah yang menyeronokkan tetapi di luar talian?
 • Apakah permainan luar talian terbaik 2021?
 • Permainan mana yang tidak membosankan?
 • Permainan manakah yang tidak menggunakan kuota?
 • permainan offline seru android
 • permainan terkini di luar talian
 • permainan serum luar talian
 • permainan luar talian android terbaik percuma
 • muat turun permainan di luar talian
 • permainan seru luar talian 2022
 • permainan luar talian terbaik 2022
 • permainan luar talian yang menyeronokkan untuk kanak-kanak perempuan
 • permainan offline seru android
 • permainan terkini di luar talian
 • permainan serum luar talian
 • permainan luar talian android terbaik percuma
 • muat turun permainan di luar talian
 • permainan seru luar talian 2022
 • permainan luar talian terbaik 2022
 • permainan luar talian yang menyeronokkan untuk kanak-kanak perempuan
Read More :   Kia EV9 mengusik menjelang debutnya pada awal 2023

Source : www.sahabatfilosofi.info

Share