7 Cara untuk Memasukkan Kod Jemputan Snek Video Terkini 2022

7 Cara untuk Memasukkan Kod Jemputan Snek Video Terkini 2022

Cara memasukkan kod jemputan snek video– Dengan perkembangan teknologi gajet, terdapat pelbagai perkara baharu yang boleh dilakukan hanya dengan bermain telefon bimbit. Salah satu contoh terbesar ialah bermain permainan di media sosial yang boleh membuatkan penggunanya lebih selesa.

Walau bagaimanapun, adalah memalukan bahawa ini tidak berguna untuk anda tidak membuat wang. Seperti yang kita sedia maklum kini pembangun telah memperkenalkan inovasi terkini untuk mendapatkan wang dengan bermain di telefon pintar sahaja.

Salah satu platform ialah Snack Video iaitu aplikasi seperti Tiktok yang menjana wang dengan pantas untuk ahlinya. Anda bukan sahaja memperoleh wang, tetapi anda juga boleh menonton pelbagai kategori video pendek menarik yang telah disukai oleh ramai orang.

Kini, apa yang membuatkan aplikasi Snack Video sibuk diperkatakan oleh pengguna mudah alih ialah ia menganjurkan acara besar dengan hadiah menarik seperti syiling yang boleh ditukar dengan wang tunai. Nah, untuk butiran lanjut, anda boleh lihat penjelasan penuh di bawah.

Apakah itu kod jemputan snek video?

Kod rujukan atau biasa dikenali sebagai kod jemputan ialah nombor rawak yang tersedia secara automatik dalam aplikasi snek video. Sekarang daripada kod yang anda ada, anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan pendapatan tambahan hanya dengan menjemput rakan-rakan untuk menyertai bersama.

Adakah kod jemputan yang diterima sama seperti pengguna lain? Nah, anda tidak perlu risau kerana kod rujukan rawak yang anda dapat akan berbeza dengan ahli lain. Dengan cara itu, anda boleh memanfaatkan perkara seperti ini untuk menjemput orang lain untuk hadir bersama dengan melengkapkan acara yang tersedia.

Video-Cara-Masuk-Kod-Jemputan-Snek

Kod Jemputan Snek Video Terkini 830 457 143

Apabila anda merupakan pengguna telefon pintar yang ingin menjana pendapatan tambahan, lebih baik anda memuat turun Video Snek terlebih dahulu. Di manakah aplikasi membuat wang dengan pelbagai pencarian dan acara di dalamnya. Lebih-lebih lagi, sebagai pengguna awal yang ingin membuat akaun disertakan tidaklah sukar.

Read More :   Logo Apple Iphone FF & Cara Membuat Nama FF Dengan Simbol iPhone

Cuma anda sebagai ahli baru mesti boleh ada atau ada kod jemputan untuk buat duit tambahan. Nah, ini kerana ia telah menjadi satu-satunya keperluan penting yang boleh anda lakukan semasa mengaktifkan akaun awalan.

830 457 143

Atau sebaliknya, jika ada antara anda yang tidak memasukkan kod rujukan di atas, maka anda hanya boleh menikmati pelbagai kandungan untuk menonton video pendek yang dimuat naik oleh pencipta kandungan. Baiklah, kami mencadangkan jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan bermain telefon bimbit sahaja, maka anda perlu memasukkan kod tersebut.

Bukan itu sahaja, apa yang anda perlu tahu ialah kod yang telah kami kongsikan. Kod jemputan yang hanya boleh digunakan sekali untuk pengaktifan oleh pengguna sedia ada. Kini berbeza jika kod rujukan dalam akaun peribadi anda boleh dikongsi dengan rakan dan pengguna lain untuk mendapatkan bonus tambahan.

Baca juga:5 Cara untuk Muat Turun Snek Video Percuma Terkini Tanpa Tera Air 2022

Tutorial untuk mengetahui kod jemputan video Snek Akaun Peribadi

Sehingga kini masih terdapat segelintir pengguna Video Snek yang masih tidak faham apa yang ada pada menu untuk dapat buat duit dengan mudah. Contoh mudah ialah memasukkan kod jemputan yang terdapat dalam akaun peribadi anda untuk memperkenalkan ahli baharu.

Namun, malangnya, ini masih menjadi halangan utama yang menyukarkan pengguna untuk mencari kod rujukan untuk akaun mereka sendiri. Jadi bagi anda yang masih tidak faham mengetahui kod jemputan akaun peribadi anda, anda boleh menyemak petua di bawah.

 • Langkah pertama, buka dan log masuk ke apl Video Snek.
 • Selepas itu, pada halaman utama anda boleh mencari dan klik pada pilihan butang Ganjaran atau menggambarkan syiling terapung.
 • Kemudian cari dan cari lajur kod jemputan yang betul dalam bahagian Jemput rakan anda dan dapatkan wang.
 • Kemudian apa yang anda perlu lakukan ialah klik butang salin kod betul-betul di sebelah kod jemputan.
 • Langkah terakhir ialah anda boleh berkongsi kod rujukan anda dengan rakan dalam kenalan telefon bimbit anda.
 • Selesai.
Read More :   'Harga krisis': Inflasi mendorong restoran Alberta untuk menaikkan harga menu

Video-Cara-Masuk-Kod-Jemputan-Snek

Cara Memasukkan Kod Jemputan Video Snek

Sebenarnya memasukkan kod jemputan snek video itu sendiri adalah sangat mudah dan ringkas seperti aplikasi menjana wang yang lain. Namun, malangnya masih terdapat di kalangan ahli baharu yang masih sukar dan keliru bagaimana mereka boleh mendapatkan wang dengan memasukkan kod jemputan.

Selain itu, memasukkan kod jemputan atau rujukan telah menjadi salah satu keperluan yang anda mesti dapat penuhi sebagai pengguna kali pertama untuk mendapatkan wang tambahan. Untuk ini, jika ada di antara anda yang berasa keliru, anda boleh lihat dan ikuti langkah-langkah di bawah.

 • Pertama sekali, buka apl video snek yang telah anda miliki.
 • Kemudian log masuk ke aplikasi menggunakan akaun yang didaftarkan sebelum ini.
 • Selepas itu, anda secara automatik akan pergi terus ke halaman utama video snek.
 • Kemudian cari dan cari salah satu pilihan dengan mengklik pada syiling berputar atau ikon RP di sebelah kanan menu.
 • Apabila anda masuk, klik pada pilihan menu carian untuk memasukkan kod jemputan yang anda sudah ada 830 457 143
 • Akhir sekali, anda hanya perlu menunggu sehingga proses itu berjaya dan ia akan selesai secara automatik.
 • Ia juga satu kejayaan besar.

Cara menjemput rakan / pengguna baharu ke Video Snek

Video Snek telah menjadi aplikasi menjana wang yang mudah dengan pelbagai misi dan acara di dalamnya. Kini salah satu misi yang anda mesti dapat selesaikan untuk mendapatkan ganjaran syiling.

Iaitu dengan menjemput pengguna baru untuk menyertai dengan memasukkan kod rujukan anda. Berapa banyak hadiah yang boleh dimenangi? Nah untuk wang itu sendiri apabila anda telah berjaya, ia adalah Rp. 80,000 untuk satu kali dengan memasukkan kod rujukan sebagai pengguna baharu.

Jadi lebih banyak kod rujukan yang anda masukkan, lebih banyak syiling dan RP yang anda boleh dapat. Jadi, bagaimana kita melakukannya? Kini bagi anda yang masih keliru bagaimana untuk melakukannya, anda boleh lihat dan ikuti langkah-langkah di bawah.

 • Langkah pertama yang perlu diambil ialah melihat dan memastikan sambungan internet yang digunakan adalah stabil dan lancar.
 • Selepas itu, anda boleh membuka dan log masuk terus ke Snack Video menggunakan akaun berdaftar.
 • Kemudian cari dan klik pada mata wang atau pilihan ikon RP di sebelah kanan skrin utama.
 • Kemudian klik pada simbol dalam ruangan carian jemputan untuk dapat memasukkan kod rujukan aktif bersama pautan yang anda miliki kepada pengguna baharu.
 • Peringkat terakhir ialah apa yang anda perlu lakukan ialah berkongsi pautan secara langsung dengan rakan dan pengguna baharu yang berada dalam kandungan kenalan telefon pintar.
 • Ia juga satu kejayaan besar.
Read More :   Pengantin Proksi Billionaire Bab 3237 – XH Tales

Adakah apl video snek terbukti berfungsi dan membayar?

Seperti biasa, sebagai salah satu aplikasi menjana wang yang terbaharu dan popular, sudah tentu masih ramai pengguna baharu yang masih kerap bertanya soalan mengenainya. Adakah snek video terbukti membayar atau tidak?.

Sudah tentu ini berlaku kerana beberapa aplikasi lain masih tidak berjanji untuk mendapatkan wang untuk ahli mereka. Namun, kini pengguna Video Snek tidak perlu lagi risau atau bimbang mengenainya.

Nah, kerana aplikasi ini sendiri telah terbukti membayar bergantung kepada apa yang anda perolehi melalui pelbagai acara dan misi di dalamnya. Apa tunggu lagi Anda boleh menjadi salah seorang ahli terbaru yang boleh memperoleh wang mudah mulai sekarang.

Baca juga:Snek Video Kod Jemputan Hari Ini 830457143 Muat Turun Bonus Secara Automatik

Penutupan

Ini ialah ulasan yang hanya boleh kami sampaikan kepada anda semua yang bergelut dengan rupee tentang cara memasukkan kod jemputan snek video. Semoga maklumat dan penerangan yang kami berikan ini dapat memberi manfaat tentunya kepada anda semua pembaca artikel @Loop.co.id. Itu sahaja yang boleh kami berikan lebih kurang, maaf. terima kasih.

Share