6 Binaan Hayabusa Sekali Ulti Mati Serta-merta Sakit 2022

6 Binaan Hayabusa Sekali Ulti Mati Serta-merta Sakit 2022

Item Lambang Bina Hayabusa Sekali Ulti Mati Serta-merta (Bina Hayabusa Sakit 2022) – Hayabusa tampil sebagai wira jenis pembunuh yang paling sakit pada generasi pertama yang sukar dikawal. Namun, hero ini tetap menjadi pujaan ramai orang kerana dia mempunyai banyak damage. Lagipun Hayabusa pandai melarikan hero musuh utama.

Bina HayaBusa Tersakit 2022, HayaBusa kini menjadi hero pilihan antara hero Assassin dalam permainan MOBA Moonton, Mobile Legends: Bang Bang. Perkataan hero dalam bentuk Ninja digunakan oleh offlaner solo yang diletakkan di lorong panjang.

Baca Juga Hero Counter Guinevere Sangat Efesien

Kelincahan dan kerosakan ulti Hayabusa pada umumnya tidak dihadkan oleh musuh. Kelebihan itu malangnya tidak mudah diperoleh, ia mengambil masa berjam-jam penerbangan sebelum anda boleh menguasainya. Kini untuk menyokong prestasinya, terdapat banyak elemen binaan Hayabusa yang boleh anda cuba.

Kekuatannya adalah untuk membersihkan minions dengan cepat dan menara tolak ini biasanya digunakan oleh pasukan untuk menolak tolakan.

Cipta Item HayaBusa - InfoDuniaGames.
Cipta Item HayaBusa – InfoDuniaGames.

Keupayaan set kemahiran Hayabusa

Keunggulan Hayabusa pastinya datang dari kebolehannya. Serta-merta, ini adalah siri kebolehan maut daripada Hayabusa.

Skill Pasif Shadow Heal

Hayabusa mempunyai kuasa untuk meninggalkan 1 timbunan bayang-bayang di mana setiap timbunan meningkatkan kerosakan sebanyak 5%. Menariknya, selepas melancarkan serangan sebanyak 4 kali pada sasaran yang sama, HP secara automatik pulih.

Keupayaan 1 Phantom Shuriken

Hayabusa boleh melontar tiga shuriken yang akan kembali ke tangannya selepas jarak tertentu. Salah satu kesan Shuriken ialah menangani 250 kerosakan fizikal dan mengurangkan kelajuan musuh sebanyak 60%. Selain itu, keupayaan ini menambah 10 tenaga Hayabusa.

Skill 2 Quad Shadow

Kemahiran seterusnya ialah membuang bayang-bayang untuk menipu pihak lawan. Bayangan akan memperlahankan pergerakan lawan sebanyak kira-kira 60% dan memberikan 120 kerosakan fizikal.

Skill 3 Shadow Kill

Ini adalah keupayaan utama Hayabusa. Berubah menjadi bayang-bayang dan kemudian berlari merentasi medan perang dan memberikan 5 pukulan sasaran tunggal. Setiap serangan memberikan purata 160 kerosakan fizikal ditambah 90% ATK fizikal tambahan.

Set Kemahiran HayaBusa- item hayabusa

Selepas kejayaan beberapa pemain profesional yang menggunakan Hayabusa dalam setiap perlawanan. Hayabusa merupakan hero yang mempunyai kelebihan untuk bertanding dengan musuh kerana mempunyai output damage yang cukup tinggi.

Untuk menjadi lebih GG, Build Hayabusa biasanya menggunakan Battle Spell jenis Retribution dan lambang Set Assassin dengan Bounty Hunter Talent yang merupakan lambang hayabusa paling sakit pada tahun 2022.

Tetapi, semuanya akan percuma jika tiada apa-apa diikuti dengan memilih Barang Hayabusa dan membina hayabusa dengan betul. Jadi apakah komponen binaan yang betul untuk Hayabusa? jangan baca.

Bina Hayabusa Sekali Ulti Meninggal Dunia Serta-merta

Berikut adalah spesies hayabusa yang boleh anda gunakan untuk menyusun dengan cepat spesies hayabusa yang paling sakit di bawah.

Parang Raptor

Item yang satu ini penting untuk Hayabusa bertani yang menjadi lebih cepat. Selain itu, Raptor Machete memberikan kerosakan tambahan sehingga 15 susunan dengan 30 serangan fizikal dan 15% PEN fizikal.

Parang Raptor adalah barang yang mesti dimiliki oleh sesetengah pengguna Hyper Carry. Masalahnya ialah item ini mempunyai semua yang diperlukan oleh pengguna Hyper Carry dalam permainan awal. Malah, Raptor Machete boleh memudahkan pengguna Hyper Carry untuk Farm Jungle dan meningkatkan Kerosakan mereka pada awal permainan.

Item ini dilengkapi dengan 30 Serangan Fizikal dan 15% PEN Fizikal. Selain itu, item ini mempunyai tindanan yang meningkat apabila anda Farming Jungle. Setiap timbunan kerosakan padanya akan meningkat. Yang pasti, item ini sangat berguna untuk Hayabusa.

But Swift

Sebenarnya ada 2 pilihan untuk kasut, boleh guna Swift Boost atau Magis Shoes. Kasut Ajaib akan mengurangkan pengurangan cooldown. Sementara itu, Swift Boots akan meningkatkan Kelajuan Serangan.

Sebenarnya, Serangan Asas Hayabusa sakit. Oleh itu, item ini akan sesuai digunakan oleh Hayabusa kerana ia dapat meningkatkan kelajuan Basic Attacknya. Berminat untuk mencuba?

Bilah Keputusasaan

Item mahal ini menjanjikan tambahan 170 serangan fizikal. Dengan Blade of Despair, Hayabusa menangani kerosakan letupan yang tinggi dengan kebolehan muktamad.

Baca Juga Build Item Roger Tersakit

Item ini dilengkapi dengan 160 serangan fizikal dan 5% kelajuan pergerakan. Selain itu, jika anda menyerang Hero yang mempunyai HP di bawah 50%, ia akan meningkatkan Serangan Fizikal sebanyak 25%. Sudah tentu, dengan semua serangan fizikal, kerosakan Hayabusa akan meningkat dengan ketara.

Pertempuran Tanpa Kesudahan

Kami tidak akhirnya melihat elemen ini. Selain itu, item ini sangat berguna untuk hero Hyper Carry. Malah, ia boleh dipanggil Endless Battle adalah elemen paling lengkap dalam Mobile Legends. Item ini mempunyai semua yang diperlukan untuk Hyper Carry atau Hero lain.

Item ini dilengkapi dengan 65 Physical Attack, 25 Mana Regen, 250 HP, 5% Movement Speed ​​​​​​dan mempunyai Physical Lifesteel. Dengan penambahan Physical Lifesteel, sudah tentu Hero Hayabusa akan lebih mampan dalam Timfight.

Dengan Endless Battle, Hayabusa memperoleh tambahan 65 serangan fizikal, 10% pengurangan cooldown dan 15% lifesteal.

Bilah Tujuh

Apabila Swift Boots digunakan untuk meningkatkan kelajuan serangan. Item ini digunakan untuk meningkatkan serangan semula jadi dan PEN semulajadi hero Hayabusa. Malah, jika tiada kerosakan atau kerosakan ditangani dalam masa 5 saat, Serangan Asas seterusnya akan memberikan Kerosakan Fizikal tambahan bersamaan dengan 240 ditambah 60% Serangan Fizikal. Sudah tentu, Serangan Asas Hayabusa akan meningkat dengan ketara.

Baca Juga Hero Counter Tigreal MLBB

Selain itu, item ini mempunyai 70 Serangan Fizikal dan 250 HP. Sudah tentu, dengan ini, Hayabusa boleh bertahan lama dalam Timfight. Sangat berguna kan?

Keabadian

hayabusa dibina sebaik sahaja ulti mati serta-merta, yang terakhir ialah Keabadian. Terdapat banyak kesilapan untuk pengguna Hyper Carry kerana mereka sering tidak menggunakan item Pertahanan. Malah, Item Defence sangat berguna untuk Hyper Carry supaya ia dapat dikekalkan dalam Timfight. Kiranya Keabadian ini. Keabadian sangat berguna dalam Timfight, kerana dengan satu-satunya pasif, wira seperti mempunyai 2 nyawa. Jadi apabila anda mati, anda akan hidup semula dengan 15% darah.

Di samping itu, item ini dilengkapi dengan 800 HP dan 40 Pertahanan Fizikal. Pasti, darah anda akan menjadi pekat dan boleh bertahan lebih lama dalam pergaduhan yang panjang.

Lambang dan Bina Hayabusa Sakit 2022

Pembinaan Hayabusa menyakitkan pada tahun 2021
Pembinaan Hayabusa menyakitkan 2022
Pembinaan Hayabusa menyakitkan pada tahun 2021
Pembinaan Hayabusa menyakitkan 2022

Selepas melihat enam barangan kraf hayabusa, ulti serta-merta mati dari atas. Adalah wajar anda boleh menambah rujukan anda apabila menentukan komponen binaan yang betul untuk Hayabusa. Walau bagaimanapun, teruskan melihat laporan binaan untuk setiap kemas kini atau perubahan musim, kerana setiap musim mungkin terdapat item yang ditukar.

Admin telah berjaya mengoptimumkan item binaan Hayabusa untuk hero Mobile Legends ini. Jadi kunci kemenangan anda mungkin mengikuti kerajinan item ini.

Nah, ini adalah rujukan kepada binaan Hayabusa, apabila ulti itu mati, ia pasti GG.

Bagaimana anda berminat untuk mencuba barangan Hayabusa ini? Jadi, item Hayabusa yang manakah paling anda suka?

Read More :   Kematian Slobe Muda, Umur, Nama Sebenar, Nilai Bersih, Mati dalam Insiden Menembak
Share