5 Matawang Kripto Terbaik untuk Dibeli pada Ogos 2022

5 Matawang Kripto Terbaik untuk Dibeli pada Ogos 2022

Legend.ID – Cryptocurrency ialah mata wang digital atau maya yang dilindungi oleh kriptografi, yang menjadikan pemalsuan atau perbelanjaan berganda hampir mustahil. Banyak mata wang kripto adalah rangkaian terdesentralisasi berdasarkan teknologi blockchain – lejar teragih yang dikuatkuasakan oleh rangkaian komputer yang berbeza.

Kelebihan mata wang kripto termasuk pemindahan wang yang lebih murah dan pantas serta sistem terdesentralisasi yang tidak rosak pada satu titik kegagalan. Memora.ID telah mengumpulkan beberapa mata wang kripto untuk dibeli pada Ogos ini!

Dogecoin (DOGE)

daripada dogma

DOGE telah meningkat dalam nilai lebih daripada 350% dalam tempoh lima tahun yang lalu bermula dengan kebangkitan pasaran mata wang kripto pada awal 2021. Akibatnya, kami hanya memasukkannya sebagai salah satu mata wang kripto terbaik untuk dibeli sekarang kerana harganya yang rendah dan tanda-tanda pasaran pemulihan.

Read More :   TOP 5 jenama ubat yang baik dan paling berkesan untuk cendawan kucing

Bitcoin (BTC)

Bitcoin telah menjadi aset digital yang popular, dengan nilainya meningkat lebih daripada 297% dalam tempoh lima tahun yang lalu. mata wang Memandangkan Bitcoin dan Litecoin telah menjadi nama utama, minat pelabur terhadap mata wang telah meningkat dan jumlah dagangan telah berkembang dengan ketara. Disebabkan oleh bekalan BTC yang terhad, semua faktor ini dijangka akan terus memacu harga lebih tinggi.

Ethereum (ETH)

Ethereum ETH

Ethereum telah dengan cepat menjadi blockchain yang paling banyak digunakan. Sebagai contoh, ia meningkat daripada $0.30 pada 2015 kepada kira-kira $4890 menjelang akhir 2021, meningkat 16,300 kali ganda.

Sebagai pelaburan jangka panjang, kami menganggapnya sebagai salah satu mata wang kripto terbaik kerana kami percaya ia akan meningkat dalam nilai sehingga 10,000% menjelang 2030 dan mencapai $100,000. Dan kami percaya kemajuan ini boleh dikaitkan dengan tiga pembolehubah utama.

Read More :   Cara mudah untuk mendapatkan penerima set top box (STB) percuma daripada Kominfo, Gunakan hanya NIK KTP dan semak aplikasi bantuan sosial

Sebab kedua ialah kami menjangkakan lebih banyak mata wang kripto baharu akan dilancarkan di sini dan lebih banyak syarikat akan diwujudkan pada platform, sekali gus memaksimumkan kes penggunaan untuk token ETH. Akhir sekali, kami mempercepatkan penggunaan blockchain dan mata wang kripto.

Riak (XRP)

riak xrp

Pada awal 2018, harga XRP mencapai rekod tertinggi hampir $3. Selama bertahun-tahun, tuntutan SEC terhadap Ripple Labs dan pengarahnya mengekalkan syiling XRP berdagang jauh di bawah $1. Pentadbiran Naib Presiden Joe Biden kelihatan melunakkan pendiriannya terhadap mata wang kripto dalam beberapa bulan kebelakangan ini kerana Ripple telah memenangi beberapa pertempuran mahkamah.

Kebanyakan pakar crypto kini percaya bahawa Ripple mempunyai peluang yang baik untuk memenangi tuntutan mahkamah ini, yang akan mengakibatkan peningkatan rekod dalam nilai XRP untuk semua pemegang. Disebabkan kepercayaan kami bahawa Ripple akan menang dalam tuntutan mahkamah ini, kami telah menyenaraikan XRP sebagai salah satu mata wang kripto terbaik untuk melabur pada Ogos 2022.

Read More :   Siapa Donald Osorio? Pasangan Anat Shenker-Osorio; Bio Wikipedia Dijelajah

Cardano (ADA)

Harga token untuk token ADA Cardano dijangka meningkat kerana platform itu menggabungkan lebih banyak teknologi kriptografi yang sedang membangun dan mengalu-alukan lebih banyak perkongsian jenama. Ramai pakar percaya bahawa ia berpotensi untuk mengatasi Ethereum sebagai platform kontrak pintar paling popular, yang akan menghasilkan pulangan yang ketara untuk pelabur.

Mengenai Pengarang

Alfi Cahaya

Hobinya ialah berbaring

Share