3 Tips untuk mendapatkan pinjaman kereta baru

3 Tips untuk mendapatkan pinjaman kereta baru

Indomeme.id – Dalam kes ini, pentadbir akan membincangkan maklumat tentang 3 Tips untuk mendapatkan pinjaman kereta baru.

Ini bukan statistik populasi untuk bandar AS. Ini adalah jumlah keseluruhan kereta yang dijual pada bulan Julai. Apakah sebab kenaikan jualan kereta yang begitu besar?

> > Pengeluar kereta telah mula menawarkan insentif besar untuk kereta baru dan

> > Pemberi pinjaman telah melonggarkan piawaian pinjaman

Jadi, jika anda seorang peminat kereta yang bersemangat, ini adalah masa yang sesuai untuk membawa pulang kereta kegemaran anda. Jangan risau tentang penolakan pinjaman kereta. Ketahui tiga petua paling penting untuk mendapatkan pinjaman kereta baharu.

Buat bajet kereta

Kereta adalah pembelian besar seterusnya selepas rumah. Dan, dengan kenaikan harga kereta yang berterusan, adalah sangat penting untuk membelanjakan wang anda dengan bijak. Dengan membuat bajet kereta, anda akan dapat menguruskan pinjaman anda dengan cara yang lebih baik.

Anda harus bermula dengan merekodkan pendapatan dan perbelanjaan bulanan anda. Sahkan jumlah bayaran bulanan. Anda juga mesti membuat keputusan mengenai tempoh pinjaman. Ini akan membantu anda mengira jumlah keseluruhan pinjaman kereta.

Pelan Awal

Bayaran muka adalah sesuai untuk pembeli kereta baharu kerana ia mengurangkan jumlah pinjaman dan menjadikan pembelian kereta mampu milik. Biasanya 10% daripada jumlah nilai kereta sudah cukup untuk membayar wang muka. Walau bagaimanapun, anda boleh meningkatkan peluang kelulusan anda dengan meningkatkan jumlah bayaran pendahuluan.

Adakah mungkin untuk membeli kereta baru tanpa bayaran pendahuluan?

Pengeluar kereta telah memudahkan pembeli tanpa bayaran pendahuluan. Mereka menawarkan insentif yang hebat. Anda boleh menggunakan insentif tunai sebagai bayaran pendahuluan. Ini adalah cara yang ideal untuk membuat bayaran pendahuluan tanpa berpisah dengan simpanan anda.

Anda juga boleh menukar kereta lama anda. Kira nilai kereta lama anda dan minta peniaga menolak jumlah yang sama daripada jumlah harga kereta baharu anda.

Terdapat satu lagi cara untuk membuat bayaran muka. Anda boleh memohon pinjaman peribadi dan meletakkan wang itu. Tetapi, pastikan anda mendapat kadar pinjaman peribadi yang berpatutan.

Baca juga:

Ojol Viral 1 jam Twitter Panjang Penuh, Dapatkan di sini

Ketahui dan fahami insurans dengan lebih lanjut

Dapatkan Tawaran Pinjaman Pantas

Bersama-sama dengan insentif pengeluar, kadar faedah ke atas pinjaman kereta baharu kini sangat rendah. Untuk memanfaatkan situasi ini, anda perlu mencari pinjaman kereta yang cepat. Jadi jangan buang masa berjalan ke bank atau pemberi pinjaman.

Mohon dalam talian untuk sebut harga segera. Syarikat kewangan kereta dalam talian mempunyai kriteria pinjaman yang menggalakkan. Mereka juga percaya dalam menawarkan pinjaman kereta baharu kerana kereta baharu mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding kereta terpakai.

Walau bagaimanapun, pastikan anda mendekati syarikat kewangan kereta yang bereputasi. Laman web syarikat mestilah selamat. Pilih “https” dalam bar alamat apabila menyerahkan maklumat peribadi anda.

Selepas anda mengemukakan permohonan pinjaman anda, syarikat kewangan kereta dalam talian akan menganalisis keadaan kewangan anda dan memberikan anda tawaran pinjaman. Proses ini tidak akan mengambil masa lebih daripada tiga hari.

Oleh itu, adalah baik untuk mengambil bantuan syarikat dalam talian untuk menyelesaikan proses pinjaman kereta baru dengan cepat.

Baca juga:

Muat turun Offroad Online Mod Unlimited Money

Viral Video Muzium Ojol Twitter Tempoh Penuh 1 jam di hotel

Perkataan terakhir

Agak sedikit maklumat yang pengurus sedang sampaikan mengenainya 3 Tips untuk mendapatkan pinjaman kereta baru. Semoga maklumat ini dapat memberi manfaat kepada semua.Pandangan:
8

Read More :   Senarai Kad Kerja NREGA 2022
Share