10 broker yang menawarkan perdagangan tanpa komisen

10 broker yang menawarkan perdagangan tanpa komisen

invest.konsumtif.com10 broker yang menawarkan perdagangan tanpa komisen. Trend tanpa bayaran, platform dagangan dalam talian menjadikan pelaburan lebih mudah diakses oleh lebih ramai orang, terutamanya apabila akaun minimum hilang. Adalah penting untuk memahami bahawa apabila broker dalam talian menawarkan perdagangan tanpa komisen, ia hanya bermakna mereka tidak mengenakan yuran mereka sendiri untuk membantu melaksanakan perdagangan. Caj lain mungkin dikenakan. Ingat juga bahawa dana dagangan bursa dan dana bersama datang dengan nisbah perbelanjaan dan komisen masih dikenakan, walaupun tiada komisen untuk membeli atau menjual dana.

Seperti mana-mana pelaburan, adalah penting untuk mengetahui perkara yang anda ceburi, memahami terma dan memastikan anda bersedia untuk potensi kerugian.

Charles Schwab

Broker diskaun terkenal yang mengurangkan yuran dagangannya kepada sifar pada 2019, Free Trade Charles Schwab Corp. terpakai kepada Schwab ETF, saham, saham pecahan dan dana bersama. Tiada minimum akaun, jadi membuka akaun dan pembiayaan agak mudah. Schwab juga menawarkan banyak alat penyelidikan dan bahan pendidikan. Di samping itu, broker mempunyai platform pelaburan automatik, Portfolio Pintar, untuk mereka yang berminat dengan produk penasihat robo.

kesetiaan

Anda mungkin berfikir bahawa Fidelity Investments Inc. terutamanya berkaitan dengan pengurusan akaun persaraan. Ini sememangnya roti dan mentega syarikat, tetapi Fidelity juga mempunyai platform dagangan dalam talian diskaun sendiri yang datang tanpa akaun minimum. Selain itu, anda boleh berdagang saham dan ETF tanpa membayar komisen. Semua dana proprietari firma itu juga didagangkan secara bebas bersama-sama dengan banyak dana bukan kredit. Oleh kerana dedikasi, tidak menghairankan bahawa terdapat banyak alat pendidikan dan penyelidikan pelaburan yang boleh anda gunakan untuk membantu membuat keputusan pelaburan termaklum.

Read More :   Sistem perkumuhan pada manusia - Definisi, bahagian dan fungsi

Pelaburan Sendiri JP Morgan

Ini adalah platform digital daripada JPMorgan Chase & Co. boleh menjadi broker tanpa komisen yang baik untuk pedagang pemula. Ia mengenakan komisen sifar ke atas saham, dana bersama, ETF dan dagangan opsyen serta menawarkan alat audit untuk membantu pengguna menentukan strategi mereka. Tiada had akaun minimum dalam kedua-dua akaun bercukai dan akaun persaraan menjadikannya mudah untuk mula melabur untuk sebarang matlamat kewangan. Dan jika anda lebih suka pendekatan yang kurang praktikal, anda sentiasa boleh melabur dengan komponen robo-penasihat platform dengan yuran nasihat tahunan sebanyak 0.35%. Anda mesti ingat bahawa terdapat bil minimum $500 untuk perkhidmatan ini.

Broker interaktif

Kumpulan Broker Interaktif Inc. menjadikan namanya sebagai tapak perdagangan pilihan, tetapi mungkin untuk berdagang saham, ETF dan opsyen tanpa membayar komisen. Tiada had akaun minimum, jadi agak mudah untuk bermula. Broker ini menawarkan pelbagai alat menarik yang direka untuk menganalisis pilihan dan pilihan portfolio anda, termasuk keupayaan untuk menggunakan senario “bagaimana jika”, yang membolehkan anda membuat portfolio hipotesis berdasarkan portfolio sebenar anda, supaya anda boleh melihat bagaimana perubahan boleh menjejaskan keputusan anda. Di samping itu, meter arbitraj indeks ialah alat menarik yang boleh anda gunakan untuk menentukan sama ada harga niaga hadapan indeks adalah nilai saksama.

Merrill Edge

Bagi pelanggan Bank of America Corp., pilihan semula jadi untuk broker bebas komisen mungkin Merrill Edge. Gabungan Bank of America membenarkan anda memautkan akaun bank Bank of America anda dengan akaun Broker Merrill Edge anda supaya anda boleh melihat dan mengurus segala-galanya dari satu platform. Platform ini juga menawarkan dagangan dalam talian untuk saham dan ETF untuk melengkapkan rangkaian alat penyelidikan yang agak mantap. Tanpa minimum akaun, ia adalah mudah untuk bermula.

Read More :   Melalui aplikasi FlyinTunnel & AnonyTun

E-dagang

Berapa ramai pelabur mengingati E-Trade Financial Corp. bayi dan orang pintar? Nah, E-Trade telah menjadi salah satu broker dalam talian paling mahal pada masa lalu yang menawarkan dagangan percuma dalam saham, opsyen dan ETF. Tiada keperluan akaun minimum, menjadikannya mudah untuk bermula. E-Trade juga menawarkan banyak alat penyelidikan, platform berbeza dan pilihan carta untuk menganalisis data dengan lebih baik dan memilih pelaburan yang paling mungkin membantu anda mencapai matlamat anda.

Ally Invest

Ally Finance Inc. pada asalnya bermula sebagai bank dalam talian, menawarkan akaun hasil tinggi. Kini, ia turut menawarkan perkhidmatan pelaburan. Ally Invest akan membenarkan anda membuka akaun tanpa minimum, serta berdagang saham dan ETF tanpa perlu risau tentang yuran dagangan. Syarikat itu mempunyai beberapa sumber pendidikan pelaburan yang kukuh dan menawarkan akses kepada sebut harga langsung, carta dan kalkulator yang direka untuk membantu anda membuat keputusan termaklum. Ia juga mempunyai pilihan Robo-Advisor tanpa yuran pengurusan dan akaun minimum $100.

Vanguard

Terkenal dengan pelaburan kos rendah, pelbagai jenis dana Vanguard Group Inc. menjadikannya pilihan terbaik untuk pelabur jangka panjang. Mulai Januari 2020, broker juga menawarkan dagangan dalam talian tanpa komisen untuk saham dan ETF sebagai tambahan kepada dana bersama. Walau bagaimanapun, syarikat itu masih menyediakan lebih banyak kepada pelabur beli dan tahan kerana ia tidak menyediakan banyak alat atau kalkulator untuk dagangan jangka pendek. Ia juga tidak menyenaraikan ETF berleveraj pada platform, yang boleh menjadi lebih berisiko. Platform ini menyediakan nasihat digital dalam bentuk robo tulen melalui Penasihat Digitalnya dan dalam bentuk hibrid dengan Penasihat Peribadi Vanguard Services.

Read More :   Ganjaran $50,000 untuk maklumat tentang kehilangan remaja Placer County Kiely Rodni

TD Ameritrade

Kini dimiliki oleh Charles Schwab, TD Ameritrade Inc. ia adalah pilihan yang baik untuk pedagang pemula dan berpengalaman. Ia tidak mengenakan komisen ke atas semua dagangan dalam talian bagi saham, ETF dan opsyen tersenarai AS. TD Ameritrade juga menyediakan platform dagangan dan latihan yang mantap yang memenuhi anda pada tahap anda dan membimbing anda dari sana. Tanpa akaun minimum, anda juga boleh membuka akaun dari mana sahaja anda dan akaun bank anda berada.

SoFi Invest

Kewangan Sosial Inc. ialah satu lagi broker dalam talian yang menawarkan perdagangan bebas komisen dan akaun minimum $0. Anda boleh berdagang saham tanpa bayaran, ETF, mata wang kripto dan tawaran awam permulaan. Anda juga boleh membeli saham pecahan, jadi jika anda tidak mampu membeli bahagian penuh Amazon.com Inc. (tandakan: AMZN) sebagai contoh, anda boleh membeli saham bernilai $5 dan membina akaun anda dari sana. Yang berkata, pilihan pelaburan mungkin lebih terhad berbanding dengan broker dalam talian yang lain. Contohnya, anda tidak boleh membeli dana bersama atau bon melalui SoFi. Jadi pastikan tapak mempunyai apa yang anda ingin laburkan sebelum membuka akaun broker. Jika anda membuat keputusan untuk melabur, lihat juga promosi pelanggan baharu kerana broker telah diketahui menawarkan insentif pendaftaran seperti sehingga $1,000 dalam dagangan apabila anda membuka akaun broker anda menggunakan aplikasi SoFi.

Share