10 Apl Pintasan FRP Akaun Google Terbaik untuk Android

10 Apl Pintasan FRP Akaun Google Terbaik untuk Android

Apl Pintasan FRP Akaun Google – Tetapan semula kilang ialah ciri keselamatan yang direka untuk pengguna Android. Ia membantu pengguna melindungi peranti mereka sekiranya mereka kehilangan peranti mereka atau seseorang cuba mendapatkannya semula tanpa pengetahuan mereka dengan meminta ID Akaun Google dan kata laluan. Ia bertujuan untuk mengurangkan kecurian data dan penipuan.

Apl Pintasan FRP Akaun Google

Walaupun ini adalah ciri yang bagus, pernahkah anda terfikir apa yang akan anda lakukan jika anda terlupa ID/kata laluan Google anda? Sukar untuk melindungi peranti anda, bukan? Tetapi jangan risau, kami sedia membantu. Berikut ialah 10 alat FRP yang boleh anda gunakan untuk memintas Bateri Google.

10 Apl Pintasan FRP Akaun Google Terbaik untuk Android

1. Perkhidmatan Dayakan semula kunci FRP / Keluarkan Kunci FRP Samsung:

Ini adalah cara mudah untuk menyelesaikan masalah FRP dalam talian. Apa yang anda perlu lakukan ialah memasukkan butiran telefon anda, dapatkan ID pengguna dan kata laluan unik dalam masa 72 jam seterusnya dan ia selesai. Ia mudah difahami dan digunakan serta tidak memerlukan pengetahuan tambahan tentang istilah teknikal.

Masalah mengingati ID/kata laluan Google anda diselesaikan dengan perkhidmatan dalam talian Samsung ini. Walau bagaimanapun, ia hanya berfungsi untuk telefon Samsung semasa.

Datang sini

2. Samsung FRP Bypass APK untuk Android

Ini adalah satu lagi alat daripada Samsung yang membantu pengguna Android memintas ciri keselamatan peranti mereka supaya mereka boleh memintas pengesahan akaun Google jika mereka terlupa ID/kata laluan Google mereka. Ia adalah salah satu alat yang paling banyak digunakan dan mempunyai penarafan yang baik.

Semua peranti Samsung Galaxy boleh menggunakan alat ini secara percuma. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun dan mula menggunakannya. Walau bagaimanapun, ia tidak tersedia di Gedung Play.

Datang sini

3. Alat kilat dan pintasan akaun FRP/Google

Alat FRP yang mudah digunakan, berfungsi dengan baik dengan semua telefon Android. Sama ada Samsung, HTC, MTK, MI, QUALCOMM, SPD, dsb., anda tidak perlu risau lagi tentang melupakan ID/kata laluan Google anda. Ini bagus dengan versi peranti terkini. Walau bagaimanapun, kerana ia belum diuji pada versi Android yang lebih lama seperti 5 dan 6, kami tidak dapat mengesahkan bahawa ia berfungsi di sana.

Ia mudah digunakan dan difahami, jadi mereka yang pertama kali menggunakannya tidak akan menghadapi masalah.

Dapatkan di sini

4. Alat Perampas FRP

Ini ialah alat pintasan FRP yang menakjubkan untuk PC, tetapi ia hanya serasi dengan telefon pintar Samsung. Alat terbina dalamnya membantu memintas akaun Google dan membuka kunci telefon anda.

Anda hanya perlu mendayakan penyahpepijatan USB pada Android anda. Setelah selesai, anda akan dapat mendayakan ciri ADB telefon anda yang akan membantu anda mengalih keluar kunci FRP. Bahagian terbaik memulihkan telefon anda melalui alat ini ialah anda boleh memulihkan data yang dipadamkan dengan mudah daripada telefon anda, yang tidak boleh dilakukan dengan FRP.

Baca juga:

5. Alat Pintasan FRP Pangu

Memandangkan kebanyakan alat pintasan FRP dalam artikel ini serasi dengan telefon Samsung, kami membentangkan alat yang berfungsi untuk hampir setiap telefon Android di luar sana. Anda boleh memintas akaun Google dengan mudah menggunakan kabel OTG dalam masa yang singkat. Walau bagaimanapun, ini hanya akan berfungsi jika anda adalah pengguna sah Akaun Google yang anda tolak.

Ini boleh menjadi agak sukar untuk pengguna baharu jadi anda harus celik teknologi. Walau bagaimanapun, bahagian terbaik alat pintasan FRP ini ialah ia percuma dan menyokong pelbagai telefon Android seperti Samsung, Micromax, Mi, Motorola, MTK dll.

6. Alat FRP Bypass ADB Flasher GSM

Untuk alat ini berfungsi, anda perlu mendayakan mod ADB pada telefon pintar Android anda. Ia berfungsi dengan baik dengan semua jenis peranti Android. Anda tidak perlu celik teknologi untuk mengakses alat ini kerana ia mempunyai antara muka yang mudah difahami, walaupun untuk pengguna baru.

Alat ini juga membantu dalam memadamkan corak dan juga digunakan untuk mendayakan semula pemadam blok. Tidak kira apa telefon Android yang anda miliki, ia akan membantu anda memintas akaun Google anda dengan mudah.

7. Alat Pintasan FRP D&G

Ini adalah alat pintasan FRP yang mudah tetapi sangat berguna untuk pengguna Android. Ia berbeza daripada alat pintasan FRP yang lain kerana ia perlu dipasang pada komputer untuk digunakan. Pengguna boleh membuka dan memintas akaun Google dengan mudah selepas menetapkan semula telefon Android mereka.

Ia boleh dikonfigurasikan secara bebas pada semua versi sistem pengendalian Windows. Walau bagaimanapun, ia mungkin tidak sesuai untuk telefon pintar LG.

8. Pintasan FRP melalui laman web dalam talian berbayar

Ini adalah untuk orang yang tidak mendapati alat lain yang disebut dalam artikel ini berguna. Ini adalah cara yang mudah dan berkesan untuk memintas FRP tanpa banyak masalah. Anda boleh melakukan ini dengan mudah pada komputer anda dengan hanya melawati tapak web unlockjunky.

Apa yang anda perlu lakukan di laman web ini ialah memilih model anda, isikan butiran dan kemudian muat turun perisian mereka yang akan membantu anda memintas FRP. Jika anda menghadapi masalah dengan ini, terdapat pilihan sembang langsung di tapak untuk membantu anda.

Dapatkan di sini

9. Buka kunci Pembantu Pintar Unit

Ini adalah cara yang sama sekali berbeza untuk memintas pengesahan akaun Google. Ia ialah proses berorientasikan sembang yang akan membantu anda membuka kunci telefon anda dengan mudah dalam beberapa langkah sahaja. Chatbot akan membantu anda, jadi anda tidak perlu risau tentang tidak mengetahui sebarang jargon teknikal.

Walaupun ini ialah cara berbayar untuk memintas akaun Google anda, ia sebenarnya akan memberi anda bayaran balik penuh jika ia tidak melakukan apa yang dituntutnya.

10. Pembuat APK Pintasan Pantas

Alat ini sangat disyorkan kepada pengguna. Ia serasi dengan pelbagai telefon Android seperti Samsung, HTC, Motorola, Xiaomi, dll. Ia mempunyai antara muka yang mudah digunakan supaya orang ramai tidak keliru atau berasa sesat. Apa yang anda perlukan untuk menggunakan alat ini ialah sambungan internet yang stabil dan anda sepatutnya baik-baik saja.

Dapatkan di sini

kesimpulan

Ini adalah beberapa Apl Pintasan FRP Akaun Google paling disukai oleh ramai pengguna serta cadangan oncom.id. Jika satu tidak berfungsi untuk anda, terdapat banyak pilihan lain untuk dipilih. Beritahu kami yang mana satu sesuai dengan anda.

Read More :   Toss Diamond Hoop Mod Apk Unlimited Diamond View Percuma -
Share